| Soru(n)larınız | |
|
+46Daniel Evans Johanna C. Caspari Heather P. Hayes Danielle Price Ramona A. Lindström Desire Belcourt Brianna Wentworth Jeremy Dwain Josefine Abrahams Summer Jean Walters Petruvaska Iva Fame Spreader Luther Frederic Adler Satellite Russell Gisela Schneider Jeremy Jimmy Monteiro Kyria Jerdet Deborah Mitchell M. Alannah O'Callaghan Crystal Morrison David Eric Moon Esta Lilith Vondecart Georgia McLaren Calbert R. Tallon Guillaume Janvier Xenia Jolanka Sandor Björk Hjörtursdóttir Louis McGrount Skyler Keniston Arianna Lucy Warren Martius Griswold Sonya Gaël Daniel Judd Fréderica Silencé Stella Wilson Desiree Schult Priscilla Myracle Felicia Allen Charles Cavill Ruby Rutherford Bonnie Hadwyn Marion Vallières Beaumont X. J. Aida Beaumont Lola Savannah Bossworth Coco 50 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Ptsi Mart 07, 2011 11:19 am | |
| Hemen bir pm ile bildiriyorum size. ^^ | |
|
| |
Georgia McLaren Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Ptsi Mart 07, 2011 1:49 pm | |
| Ben sitenizde yeniyim; RPG'mi puanlatmak istiyorum ama sisteminizi anlamadım. Sitede mi bir RPG yapmalıyım? Hani bir engel yada sınır yok mu? Yada puanlatabileceğim bir konu varsa link verilebilir mi? | |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Ptsi Mart 07, 2011 1:52 pm | |
| Nüfus işlemlerine girip bir göz atarsanız, görürsünüz. ^^ | |
|
| |
Esta Lilith Vondecart Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/03/11 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : Dünyadan.?
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Ptsi Mart 07, 2011 2:27 pm | |
| Bende sınıf atlama ile bilgi alabilir miyim ki.? | |
|
| |
David Eric Moon Sir Stafford | II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 05/03/11 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : İstanbuL
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Ptsi Mart 07, 2011 2:36 pm | |
| chat neden bende ofline görünüyor? | |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Ptsi Mart 07, 2011 10:52 pm | |
| Hemen size de pm atıyorum. ^^
Groupsim'in sitelerinde bir problem var, o yüzden ara sıra offline görünüyor msnimiz. ^^ | |
|
| |
Crystal Morrison Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Salı Mart 08, 2011 2:05 am | |
| Bende sınıf atlama ile ilgili bilgi alsam, süper olur. | |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Salı Mart 08, 2011 2:50 am | |
| | |
|
| |
M. Alannah O'Callaghan Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Çarş. Mart 09, 2011 9:02 am | |
| Imm, şey... Puanım geçirilmemiş benim, 0 gözükmekte. | |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Çarş. Mart 09, 2011 9:20 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Çarş. Mart 09, 2011 6:47 pm | |
| Bir sorum daha var? Ünlümü nerede değiştirebilirim? | |
|
| |
Coco Lola & Coco
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Mart 10, 2011 12:52 am | |
| İstekleriniz kısmında Ünlü Değiştirme konusu mevcut, oradan. ^^ | |
|
| |
Deborah Mitchell Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Cuma Mart 18, 2011 10:20 am | |
| Gördüğüm kadarıyla okul gazetesi aktif değil. Bence aktif edilmeli, hatta bunda yardımcı olabilirim. Okul gazetesi editörlüğü yapabilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Cuma Mart 18, 2011 12:21 pm | |
| Konuşma şeysinin üstünde ki kodları kullanamıyorum. Kendim yazmam gerekiyor falan? Nasıl düzeltebilirim? | |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Cuma Mart 18, 2011 1:52 pm | |
| Okul gazetesiyle alakalı olarak, benle iletişime geçerseniz çok iyi olur. Kodlarda hiçbir problem yok, o sizin bilgisayarınızdan kaynaklanan bir durum. | |
|
| |
Kyria Jerdet Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Çarş. Mart 23, 2011 1:28 pm | |
| Benim sorunum aslında şu; bir sürü üyenin rpsi puanlanmayı bekliyorken (evet benim beklediğim söylenemez ama bekleyen üyeler olduğu da inkâr edilemez)ve adminler sırf sınavları yüzünden giremedikleri ve puanlayamadıklarını söylüyorken bazı admin üyeliklerinin şöhret puanı nasıl oluyor da artıyor? Üstelik mesajlarına bakıldığında yakın zamanda yapılmış rp de söz konusun değil. | |
|
| |
Stella Wilson Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/01/11 Gerçek Yaşı : 27 Nerden : Yukarı Doğu Yakası
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Mart 24, 2011 3:24 am | |
| - Kyria Jerdet demiş ki:
- Benim sorunum aslında şu; bir sürü üyenin rpsi puanlanmayı bekliyorken (evet benim beklediğim söylenemez ama bekleyen üyeler olduğu da inkâr edilemez)ve adminler sırf sınavları yüzünden giremedikleri ve puanlayamadıklarını söylüyorken bazı admin üyeliklerinin şöhret puanı nasıl oluyor da artıyor? Üstelik mesajlarına bakıldığında yakın zamanda yapılmış rp de söz konusun değil.
Tamamen katılıyorum | |
|
| |
Jeremy Jimmy Monteiro Sir Stafford | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Kayıt tarihi : 12/03/11 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : NYC
| |
| |
Coco Lola & Coco
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Mart 24, 2011 10:35 am | |
| Sizler gibi bizler de insanız ve hayatımız sadece bir rpg sitesine bağlı değil. Admin olduğunuz zaman anlarsınız ki, başvurulara bakmayı her zaman dört gözle beklemiyoruz. Tabi ki bu bizim görevimiz ve fark edildiği gibi en iyi şekilde de yapmaya çalışıyoruz. Yine de bazı üyelerin rütbelerini alamamalarıyla bizim sınav notlarımızın önemi arasında büyük bir fark olduğu gayet belli.
Diğer açıdan, admin üyelerin puanları elbette ki artacak, onlar baş karakterler. Rp yapıp yapmamaları olay değil, oradaki olay üyeleri gaza getirmek. Bonnie'dir, Aria'dır, Heather'dır. Puanları bizim için o kadar önemli değil. Ayrıca onların puanının artmasının size olan zararını da anlayamıyorum.
Son olarak, Nathaniel McLother adlı üyemizin bu karakterinin sınıf atlamasına şu an olanak yok. Eğer başka karakterini kurallar gereğince hazır duruma getirdiyse ve biz "geciktiğimiz" için sınıf atlayamamışsa o zaman bana ÖM olarak belirtebilir, ben sınıfını arttırırım. "Sınıfını yükseltmem." demedim.
Son bir hafta kadar gerçekten çok yoğun olduğumuzu düşünemiyor olabilirsiniz ama biz diğer siteler gibi 7 adminle falan çalışmıyoruz. 3 kişiyiz ve üçümüz de ciddi sınavlara hazırlanıyoruz. Buna biraz saygı gösterebilir ve rütbe alımları için iki-üç gün beklerseniz, bizim size gösterdiğimiz saygının, dörtte birini bize gösterirseniz sitemizde sorunlar çıkmaz.
| |
|
| |
Jeremy Jimmy Monteiro Sir Stafford | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Kayıt tarihi : 12/03/11 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : NYC
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Mart 24, 2011 10:45 am | |
| Sizi anladım ama başka karakter değildi ben rp puanlamaya 3 rp bırakmıştım ve sınıf atlama başvuruları açıktı.Gecikme yüzünden kaldı ona söylemiştim.Neyse hepimiz aynı durumdayız sonuşta.Bu haftasonu umarım ilgilenirsiniz. | |
|
| |
Coco Lola & Coco
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Mart 24, 2011 11:14 am | |
| Şimdi, puanlamalarda en fazla 5 puan verilir. 3 rp bırakmışsanız, toplam alacağınız puan 'en fazla' 15 olur. 15+15=30 şöhret puanınız olur. III. sınıftan IV. sınıfa geçmek için 15+20 puan gerekli. Yani hala 5 puana ihtiyaç duyarsınız sınıf geçmek için. Yani biz geciksek de gecikmesek de isteğiniz yerine getirilemez. | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Mart 24, 2011 11:18 am | |
| Elbetteki derslerine ağırlık vermenizi ve bu yüzden bazı işleri aksatmanızı anlayabiliyorum. Ama siz benim cümlelerimde kastettiğim olayı anlamamışsınız. Ben rpler okunmuyor puanlanmıyor diye sitem etmiyorum. Bir sürü üye rp yapıp puanlarının yükseltmelerini bekliyorken, admin üyeliklerinin puanlarının aniden artmasını kastediyorum. Zamanımız yok, derslerimize zaman ayırmalıyız diyorsanız bence kendi üyeliklerinizi de bir süre bekletmenizi beklerdim. Ayrıca üç-beş puan artsa böyle bir mesaj yazmam. Yirmi puan birden artmasına sadece sitem ediyorum.
| |
|
| |
Coco Lola & Coco
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Mart 24, 2011 11:27 am | |
| Dün yarım saat kadar zaman bulabildik, biz de basit işleri hallettik. Haftasonu da derinlemesine güncelleyeceğiz siteyi. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Mart 24, 2011 11:42 am | |
| Hala anlamadınız demek istediğimi. Ben sadece diğer üyeler beklerken yarım saatlik boşluğunuz bile olsa beklemenizdi. Yani diğer üyeler beklerken adminler de bu konuda bekleyebilir. Ne de olsa şöhret puanı bakımından zaten arada bir uçurum yaratılıyor. (Ki bu bence hiçbir üyeyi gaza getirmiyor. Sürekli artan bir şöhret puanına karşı kendilerinin ki sonuç olarak arada bir artıyor.) En azından bu konuda bir eşitlikti demek istediğim. | |
|
| |
Coco Lola & Coco
| Konu: Geri: Soru(n)larınız Perş. Mart 24, 2011 12:16 pm | |
| Hayır ben seni anlıyorum ama sen beni anlamıyorsun şu an. Yarım saatlik zaman boyunca, nüfus başvurularına baktık, istekleriniz ve sorunlarınız kısmına baktık, bitmiş etkinlikleri düzenledik. Rp'leri okuyup puanlamak öyle iki saniyelik bir iş değil ki, uzun süren bir şey olduğu için aceleye getirmek istemedik. Ayrıca çoğu kişi 40 şöhret puanına kolayca ulaşabiliyor. Üyeler her ne kadar Bonnie'nin ya da diğerlerinin puanlarına yaklaşırsa biz de kızların puanlarını o kadar arttırmak zorundayız. Sitede rp yapmıyor olabiliriz pek ama siteye girdiğimizde düşündüğümüz ilk şey rp yapmak değil, adminlik yapmak olduğu için rp'ye zaman bulamıyoruz. Dediğim gibi rp puanlamalarına haftasonu bakılacak, boşluk bulduk diye kızlarınkini arttırdık, rp puanlamalarınıza bakılınca sizinki de artacak zaten. | |
|
| |
| Soru(n)larınız | |
|