| How I Met Your Mother & Barney Stinson. | |
|
+4Victoria Winslet Bonnie Hadwyn London A. Delablanchet Montel Tristan Porter 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Montel Tristan Porter Spor Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : Kadri'nin götürdüğü yerden.
| Konu: How I Met Your Mother & Barney Stinson. Perş. Mart 03, 2011 9:26 am | |
| Barney Stinson'a da, HIMYM da ayrı ölünür. İkisi ayrı olamazlar. What do you think, guys? | |
|
| |
London A. Delablanchet Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: How I Met Your Mother & Barney Stinson. Perş. Mart 03, 2011 10:36 am | |
| Tüm oyuncu kadrosuna ayrı ayrı ölüp dirildiğim dizi. Yok öyle bir dizi. | |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: How I Met Your Mother & Barney Stinson. Perş. Mart 03, 2011 11:01 am | |
| Hayatımın dizisi, canım canım Barney. Her türlü yerim ve ölürüm yeani, her şeylerini okudum izledim, kanka kanunu kitabını yaladım yuttum, yerim, yeeerim. | |
|
| |
Victoria Winslet Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: How I Met Your Mother & Barney Stinson. Ptsi Mart 07, 2011 7:30 am | |
| dizi ayrı mükemmel barney ayrı *İngilizce kursunda altyazısız algılamaya çalıştığım eğlenceli dizi | |
|
| |
Skyler Keniston DJ
Mesaj Sayısı : 268 Kayıt tarihi : 06/09/10 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : I'm an Englishman in New York.
| Konu: Geri: How I Met Your Mother & Barney Stinson. Ptsi Mart 07, 2011 1:37 pm | |
| çoğoşturlar, maaile severek izliyoruz | |
|
| |
Sebastian Foire Sir Stafford | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : YDY
| Konu: Geri: How I Met Your Mother & Barney Stinson. Ptsi Mart 07, 2011 1:44 pm | |
| Barney akar,barney reizetto.sonra barney şıktır,barney seksidir ve barney karizmadır.Bölümün adı aklıma gelmedi ama o fotoğraf makinası ile onun iğrenç pozunu yakalamaya çalıştıkları bir bölüm vardı.gelmedi ismi bi türlü -kafamı yicem- harikadır mesela o bölüm. | |
|
| |
Summer Warner NY Halkı
| Konu: Geri: How I Met Your Mother & Barney Stinson. Çarş. Mart 09, 2011 2:01 am | |
| Her bölümü Barney'le harika ya. Ama şu son bölümlerde Barney de bir değişme sezdim ve korkuyorum cidden. Legen wait fot it dary gibi ya da highfive gibi ünlü sözleri vardır ve tarafımdan günlük hayatta da çok kullanılır. | |
|
| |
Kyria Jerdet Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: How I Met Your Mother & Barney Stinson. Çarş. Mart 09, 2011 4:11 am | |
| Onun Tanrı ile ilgili konuşması hala favori repliğim. | |
|
| |
| How I Met Your Mother & Barney Stinson. | |
|