| sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. | |
|
+15Artemis Nina McClaire Traviata Volante Alex Miller Meredith Keniston X. J. Aida Beaumont Ariadne P. Areleous Kyria Jerdet London A. Delablanchet Stella Wilson Summer Warner Montel Tristan Porter Skyler Keniston Rosslyn Wallace Esta Lilith Vondecart Sebastian Foire 19 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Sebastian Foire Sir Stafford | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : YDY
| Konu: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Salı Mart 08, 2011 1:00 pm | |
| Zordur lan,15 yıldır çektiğim çiledir ama eminim abi değecek buna.her neyse bahar gelince sen sırtında çantanla eve giderken yolda arkadaşını bir kızla görürsün ya gelirler hani o sap halinde görürler yazıktır,ayıptır,yani yapmasınlar en azından. bir de şöyle bir vaka vardır insan kendinden utanır " bu da bulmuş lan " dedirir ; adamın seksiliğine lafımız yok da abi bilemiyorum yani,o mesajı yazan kızı tahmin edemiyorum.Yokluk da bile gideri olmayan bir kızdır -düşünceme göre tabisiki- çok konuştum susuyorum. | |
|
| |
Esta Lilith Vondecart Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/03/11 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : Dünyadan.?
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Salı Mart 08, 2011 1:06 pm | |
| Tam hayallerimdeki tip ( sakın ciddiye almayın ) Heyneyse o mesajlar beni öldürdü ama. İngilizcesi mükemmel^^ Imm. | |
|
| |
Rosslyn Wallace Harvard | II. Sınıf
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Salı Mart 08, 2011 1:07 pm | |
| HAHAHAJKSDHFKSD. Güldüm gerçekten, abi nedir bu insanlarda sevgili takıntısı, git ananı sev, kankanı sev, otu sev, börtüyü böceği sev, bir ayıyı sevmeye ne gerek var? dlksşldka. xxx sevgili istemeyen kız. xxx | |
|
| |
Sebastian Foire Sir Stafford | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : YDY
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Salı Mart 08, 2011 1:09 pm | |
| - Esta Lilith Vondecart demiş ki:
- Tam hayallerimdeki tip ( sakın ciddiye almayın )
Heyneyse o mesajlar beni öldürdü ama. İngilizcesi mükemmel^^ Imm. arkadaş seksi yani herkesin hayallerindeki tip what ken ay du sammmetiaaaaames - Rosslyn Wallace demiş ki:
- HAHAHAJKSDHFKSD.
Güldüm gerçekten, abi nedir bu insanlarda sevgili takıntısı, git ananı sev, kankanı sev, otu sev, börtüyü böceği sev, bir ayıyı sevmeye ne gerek var? dlksşldka. xxx sevgili istemeyen kız. xxx Okulda bütün gün gey muamelesi gören insan sen değilsin ama değil mi ha değil mi.yemin ederim bıktım lan 15 yıllık emeğimi bir kenara atıp biriyle çıkıbilitem bile olmuştu hatta. | |
|
| |
Esta Lilith Vondecart Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/03/11 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : Dünyadan.?
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Salı Mart 08, 2011 1:16 pm | |
| Sevgilisi olmayan erkeklere neden gay muamelesi yaparlar anlamam. Sevgilisi olmayan kızlara Lez diyo muyuz biz.? Erkeklerin saçmalığı bence asdfgdfg | |
|
| |
Skyler Keniston DJ
Mesaj Sayısı : 268 Kayıt tarihi : 06/09/10 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : I'm an Englishman in New York.
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Salı Mart 08, 2011 2:25 pm | |
| abi sevgilisi olup, yanında bulunmadığından sap gibi kalmak da var şunun şurasında, bunları mı dert ediyosunuz siz. yapmayın abi, yapmayın... | |
|
| |
Montel Tristan Porter Spor Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : Kadri'nin götürdüğü yerden.
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Salı Mart 08, 2011 2:45 pm | |
| Abi bırak allah aşkına. Kimseye aşık olmuyoruz, ya da kimseyi sevmiyoruz diye adımız abazana çıkıyo. Şu kıza güzel diyorsunuz, daaaaaaaan. Abazan oluyosunuz. Lan beğendim sadece, tecavüz mü ettim? asdfghj. | |
|
| |
Summer Warner NY Halkı
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Çarş. Mart 09, 2011 1:57 am | |
| Saçma bir şey bence sevgilisi olanlara bu muameleyi yapmalı ben istediğimi yaparım, ben özgürüm abi sen değilsin. Bence burda karşı tarafa acımak lazım. Kendi kendimi severim ben gerekirse.
Dipdipnot: -sen bana pich demişsin -sana hiç yakıştıramadım -hiç kimse bana pich diyemez -senin bana söylediğin lafı sana iyade ediyom -niye cevap vermiyorsun | |
|
| |
Stella Wilson Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/01/11 Gerçek Yaşı : 27 Nerden : Yukarı Doğu Yakası
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Çarş. Mart 09, 2011 3:51 am | |
| Hayır Sıla! Hidayet benim aşkım. O kadar cix birini görmedim. Sen benim hüdoma sulanmışsın. Sana hiç yakıştıramadım. Hiç kimse benim hüdoma sulanamaz. Senin benim manitama sulanmanı bir köşeye intikam alınacak diye yazıyom. Neden cevap vermiyorsunn?? asdgajsdasdasd Hidayet aşktır, candır, idöldür. Hayattır. Başlıkla ne alakam kaldıysa.. Bu arada yukarıdaki çocuk bence gayet iyi daha kötüsünü gördüm bizim mahallede oturuyo atıyım mı buraya. Aha evet. Bekleyin.. - bakmadan önce 10 kere düşün derim:
göz zevkinizi bu kadar bozmak istemezdim ama altına yakıyosn kardesim, cok yakısıklısın, cok seksisin yazanlar olmus. intihar edebilirsiniz serbest.
bu arada bende sapım. belirteyim, kimseyi beğenmem, beğendiklerimi de bıktırırım. bir köşede bir garip sapım yani var mı? başlığa da kötü daldık baba.
En son Stella Wilson tarafından Perş. Mart 10, 2011 3:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
London A. Delablanchet Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Çarş. Mart 09, 2011 3:54 am | |
| Şaka bir yana bu başlık özel hayata tecavüzle sonlanacak. ksadjfg | |
|
| |
Kyria Jerdet Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Çarş. Mart 09, 2011 4:23 am | |
| Denize düşen yılana sarılır mı desem, aşk bu ota da bo*a da mı desem bilemedim. Hayır yok kız yine güzel gibi. Ama oğlan... Yorum yok. | |
|
| |
Ariadne P. Areleous Yale | I. Sınıf
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Çarş. Mart 09, 2011 7:51 am | |
| Teanrım, insanları anlayamıyorum. GERÇİ KIZ HAKLI, BİZ HOŞ HOŞ İNSANLARI BEĞENİYORUZ NE OLUYOR, ÖKÜZ ÇIKIYOR. <3 @Eliza baksın buraya. sdalkjf | |
|
| |
X. J. Aida Beaumont Model & Tasarımcı
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Çarş. Mart 09, 2011 8:00 am | |
| - Summer Warner demiş ki:
- Saçma bir şey bence sevgilisi olanlara bu muameleyi yapmalı ben istediğimi yaparım, ben özgürüm abi sen değilsin. Bence burda karşı tarafa acımak lazım. Kendi kendimi severim ben gerekirse.
Dipdipnot: -sen bana pich demişsin -sana hiç yakıştıramadım -hiç kimse bana pich diyemez -senin bana söylediğin lafı sana iyade ediyom -niye cevap vermiyorsun Bu yoruma 10 | |
|
| |
Meredith Keniston Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Perş. Mart 10, 2011 3:35 am | |
| Evet, sınıfın bir köşesinde millet sevgililerinden bahsederken kenarda kalmak biraz kötü oluyor. Neyse ben de kitap okuyayım bari diyerekten kendini avutan kız modeli. O da bir şey değil kitaplarda bile hep aşk var, asdfg. Evet, insan böyle cins cins kişilerin sevgilileri olduğunu duyunca bir kötü oluyor. Ama en iyisi beklemek, millet her güne bir sevgili yapar biz bekleriz belki en uygununu buluruz ömür sürer, asfgfsdg olmayacak biliyorum ama. Ayrıca sevgilisi olmayanlara lakap takılması ve dışlanması benim de hiç hoşuma gitmiyor. Sonuçta senin yaşaman sevgilin olup olmamasına mı bağlı anlamıyorum ki. Hayır hava değil su değil ihtiyacımız yok. Zamanı gelince o da olur. | |
|
| |
Alex Miller Harvard | I. Sınıf
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Perş. Mart 10, 2011 6:16 am | |
| köşede değil efendim bu, çiftin yanında kıza da bir şey söylemezsiniz. ya da tam tersi. kıkırdarsanız bir diğeri bakar. sap olmayacak işte, o sap çok fazlalık oluyor. çift olarak gezsinler, yes. | |
|
| |
Traviata Volante Harrison Jewell | II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 26/02/11 Gerçek Yaşı : 28 Nerden : Nöreye
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Perş. Mart 10, 2011 9:32 am | |
| - Meredith Keniston demiş ki:
- Evet, sınıfın bir köşesinde millet sevgililerinden bahsederken kenarda kalmak biraz kötü oluyor. Neyse ben de kitap okuyayım bari diyerekten kendini avutan kız modeli. O da bir şey değil kitaplarda bile hep aşk var, asdfg. Evet, insan böyle cins cins kişilerin sevgilileri olduğunu duyunca bir kötü oluyor. Ama en iyisi beklemek, millet her güne bir sevgili yapar biz bekleriz belki en uygununu buluruz ömür sürer, asfgfsdg olmayacak biliyorum ama. Ayrıca sevgilisi olmayanlara lakap takılması ve dışlanması benim de hiç hoşuma gitmiyor. Sonuçta senin yaşaman sevgilin olup olmamasına mı bağlı anlamıyorum ki. Hayır hava değil su değil ihtiyacımız yok. Zamanı gelince o da olur.
Cooook haklsn. Ama aticam ben kendimi, kskaniyomus yaziikkk. | |
|
| |
Artemis Nina McClaire Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 12/12/10 Gerçek Yaşı : 30 Nerden : NewYorkCity.
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. C.tesi Mart 12, 2011 2:27 pm | |
| Sap olmak kötü kötü çok kötü. "Olm sen erkeklerle bile doğru düzgün konuşabilen biri değilsin kii ne sevgilisi" diyorum ama arada özenmiyor değilim. Gerçi böyle iyiyim ben ama... Öff. Sağ olun ya, damar noktadan vurdunuz asdfg :p O bu değil de, harbi şu lakap işi kötü. Hayır yani, var da biz mi istemiyoruz Valla tercih değiştirecem bir gün bu insanlar yüzünden
En son Dianna Nessié McClairé tarafından C.tesi Mart 12, 2011 2:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Moira N'wak Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. C.tesi Mart 12, 2011 2:29 pm | |
| İki çiftin yanında bir sap olduğum gibi, önümde bir tek birlikte olmadıkları kalan sevgililer yanında sap gibi kalmışlığım da olmuştur, evet. | |
|
| |
Matthew Hudson Sir Stafford | II. Sınıf
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Paz Mart 13, 2011 12:57 am | |
| Bu çocuk kendine sevgili bulsun ben Angelina Jolie ile çıkarım dediğim çocukların bile kendine kız bulmasıyla intiharın eşiğine gelme durumu. | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Harrison Jewell | II. Sınıf
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Ptsi Mart 21, 2011 11:12 am | |
| | |
|
| |
Mnestra d'Labre Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. Paz Tem. 03, 2011 11:11 am | |
| Ya oturup herekse sevgilisinden bahseden insanlar var. Mesela pek hoşlanmadığım bi kız var sınıfta kızın sevgilisiyle ne yediğin biliyorum be. Serviste bağırıyo "Dün onu yaptııııııık, bunuuu yaptııık. Sonra ayrıldııııık az önce barııııştık yine ayrıldık ama bu kez ciddi." Bi de hiç sap hissetmedim ben ya. Ne biliyim sevgilim olsun istemedim. Ama geçen gün arkadaşım çok pis çemkirdi bana sap gibi kaldım lan bi daha çağırma diye. Korktum. asdafa | |
|
| |
| sevgilisi olmayıp,bir köşede sap kalmak. | |
|