| Kar | |
|
+8Traviata Volante Crystal Morrison Bonnie Hadwyn Skyler Keniston Stella Wilson London A. Delablanchet Sheila Tolls Summer Warner 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Summer Warner NY Halkı
| Konu: Kar Çarş. Mart 09, 2011 1:51 am | |
| Şu an aşırı duyguyla yüklü olarak yazıyorum bu satırları... Seviyorum seni kaar <3
Bir yağışıyla okulları tatil edebilen, insanları yollarda mahsur bırakabilen, on beş dakikalık yolu 4 saate çıkarabilen büyük bir güç o... Böyle usul usul yağdı mı evde oturup izlemesi zevklidir ama şiddetli rüzgarla yağarsa ve siz de dışarıda olursanız işkenceden başka bir şey değildir. Fotoğraf çekmek için çok da güzel ortam yaratır bu arada. | |
|
| |
Sheila Tolls Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Kar Çarş. Mart 09, 2011 2:07 am | |
| Biraz geç geldi ama sonunda geldi, ehe. Sayesinde okullar tatil oldu, yani tüm günü evde yatarak geçirebiliriz.
En son Sheila Tolls tarafından Çarş. Mart 09, 2011 10:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
London A. Delablanchet Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Kar Çarş. Mart 09, 2011 2:09 am | |
| Kar sevilmez mi? Yerim onu. Yoo, ciddiyim. Oturup kar yiyorum. Bence herkes de yapıyor, itiraf etsinler! Tadı da gayet güzel, görünüşü de güzel, her şeyi de güzel. Burdaki kar çok pislik, yağıyor, yağmıyor falan ama bir gün olacak biliyorum! Kalktığımda her yer bembeyaz olacak! Neyise, seviyorum işte. <3 | |
|
| |
Stella Wilson Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/01/11 Gerçek Yaşı : 27 Nerden : Yukarı Doğu Yakası
| Konu: Geri: Kar Çarş. Mart 09, 2011 3:32 am | |
| Bu kış karın ilk tanelerinin düştüğü gün araba çarpmıştı bana. Kafam yarılmıştı. Bu yüzden yağmasını hiç istemiyorum. | |
|
| |
Skyler Keniston DJ
Mesaj Sayısı : 268 Kayıt tarihi : 06/09/10 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : I'm an Englishman in New York.
| Konu: Geri: Kar Çarş. Mart 09, 2011 3:51 am | |
| - Stella Wilson demiş ki:
- Bu kış karın ilk tanelerinin düştüğü gün araba çarpmıştı bana. Kafam yarılmıştı. Bu yüzden yağmasını hiç istemiyorum.
oha. geçmiş olsun. bence iyidir, hoştur, güzeldir ama uzaktan. yani sıcacık evinizde, elinizde kahve -hani öyle bi fantezi vardır ya- pencereden falan izliyorsanız, gayet hoştur aslında. yoksa sevmem. | |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: Kar Çarş. Mart 09, 2011 9:48 am | |
| ARTIK TATİL OLSA, HAYAT BAYRAM OLSA. kar severiz yeriz, karlı havada dondurma yeriz. | |
|
| |
Crystal Morrison Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Kar Çarş. Mart 09, 2011 9:50 am | |
| İstanbulda yağan ama tutmayan şeydir. Tutsa, okullar tatil olsa süper olur bence. | |
|
| |
Traviata Volante Harrison Jewell | II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 26/02/11 Gerçek Yaşı : 28 Nerden : Nöreye
| Konu: Geri: Kar Çarş. Mart 09, 2011 9:56 am | |
| Onuncu ayin sonlarina dogru yagmaya baslayan ve iki ay hatta belkide üc ay kalkmayan ve durmadan tekrar yagan seydir. Tekrar yagmasini beklyiorlar :0 Bu senelik ban abukadar kar yeter abi. Baska yere yagsin Artik bu senenin 10. aynda yine yagar. Ozaman gelsinler, hosgelsinler | |
|
| |
Esta Lilith Vondecart Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/03/11 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : Dünyadan.?
| Konu: Geri: Kar Çarş. Mart 09, 2011 1:21 pm | |
| Kar tatile oh evet. Denizlide de kar var, hem de yeteri kadar neden okullar tatil değil lan asdfdfg. Bu gün suratımın ortasına 4 defa kar kütlesi, kütlesi diyorum çünkü arkadaş kucağında taşıyordu, yedikten sonra azıcık da olsa soğumuş durumundayım. Ayrıca soğuk havayı da hiç sevmem. | |
|
| |
Artemis Nina McClaire Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 12/12/10 Gerçek Yaşı : 30 Nerden : NewYorkCity.
| Konu: Geri: Kar Perş. Mart 10, 2011 2:10 am | |
| Tamam, güzel güzel yağdı. İzlemek güzel yağışını. Ama tatil olacak kadar yağsan ya kar? Noolurdu?? | |
|
| |
Alex Miller Harvard | I. Sınıf
| Konu: Geri: Kar Perş. Mart 10, 2011 6:17 am | |
| göremiyorum......... kar körlüğü değil, YAĞMIYOR. bencek donsak dahi, yağmayacak. evet. | |
|
| |
Rosemarie Delacrousé Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Kar C.tesi Mart 19, 2011 11:19 am | |
| Sonrasında yapılan "abi tatil olur mu lan?" muhabbetleri. Bu kadar. | |
|
| |
| Kar | |
|