Desire Belcourt Yale | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Kayıt tarihi : 06/09/10 Nerden : Empire State Of Mind
| Konu: BONİ & SİKİLIR Cuma Mart 11, 2011 2:02 pm | |
| Bu çiftin büyüleyiciliği Boni'nin Sikilır diye inlediği dönemde kaldı şaka yapmıyorum dasfghj. Şimdi çıkıyorlar ama Boni sakinleşti mutsuzuz. Bunların sahiplerinin de yeri bende bir ayrı [bknz. annem, ***canım] ama onların karakterlerini de öyle bu yüzden sevmiyorum yahu. yani Boni'yi Boni diye seviyorum. Panpa'sı Disayr'ın öyle. Ama Sikilır sevgimiz Kevin Flamme yüzünden. Ve de LEJANTI. TANRIM!
- BİR MEKTUP DA BONİ'YE:
Sevgili Boni; Tenrım! Sen benim canım, seen kara sevdağlım. ÖZÜNE DÖN LAN. BAŞLATMA SİKİLIRINA. iksoikso Disayr'ın canın birtanen.
| |
|
Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: BONİ & SİKİLIR Cuma Mart 11, 2011 2:08 pm | |
| TEŞEKKÜRLER LİLİ. Abi Boni her türlü Sikilır diye inliycek yeai, ayrı, sevgili, mutlu, mutsuz, kaçış kalmadı dfjslkdfd. Ayrıca Sikilır'ı Sikilır olduğu için seviyoruz, olduğu adam yüzünden sırf Kevin için değil, belirtmeden edemiycim şfkşslkdg. BONİKALPSİKİLIR. - AL SANA MEKTUP.:
Dee, sana hep arı diyesim geliyor, bil diye söyledim ldşkal. Özüm sözümdür, sözüm Sikilır? Saçmaladım, evet. Sikilırdan çocuğum olsun istiyorum, gözleri onun gibi baksın, adını Desire koyucam. Seni seviyoruuuum, anan boni.
| |
|
| Konu: Geri: BONİ & SİKİLIR Cuma Mart 11, 2011 2:22 pm | |
| | |
|
Skyler Keniston DJ
Mesaj Sayısı : 268 Kayıt tarihi : 06/09/10 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : I'm an Englishman in New York.
| Konu: Geri: BONİ & SİKİLIR Cuma Mart 11, 2011 2:28 pm | |
| hoho, şu mektup şeyini sevdim. | |
|
Julian Belcourt Oyuncu
| Konu: Geri: BONİ & SİKİLIR Cuma Mart 11, 2011 2:38 pm | |
| ÖYLE BİR DÜNYA YOK. canımı sıkıyorsunuz, evet. NE ŞANSLI İNSANLAR VAR, ne güzel kombinasyonlar........ | |
|
| Konu: Geri: BONİ & SİKİLIR Cuma Mart 11, 2011 2:45 pm | |
| SEVDİYSEN SORUN YOK SIKAY, sana da bir garezim yok yani bil bunu canımsın sdfghj KIZMA ABİ. | |
|
Summer Warner NY Halkı
| Konu: Geri: BONİ & SİKİLIR Cuma Mart 11, 2011 2:54 pm | |
| Ne biçim başlık o çok yanlış anlaşılmalara yol açabilir bence. Boni candır Samır çok sever ama Vic için aynısını diyemeyeceğim. Bi de ben onu hep Sıkaylır diye okudum yanlış mı okudum aceba? | |
|
| Konu: Geri: BONİ & SİKİLIR Cuma Mart 11, 2011 2:55 pm | |
| doğru okudun sılamcım, ama artık sikilırmış o | |
|