Desire Belcourt Yale | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Kayıt tarihi : 06/09/10 Nerden : Empire State Of Mind
| Konu: SAMIR VARNIR Cuma Mart 11, 2011 2:41 pm | |
| Bu son demek isterdim, ama değil ne yazık ki. Samır, Sumsum, Susam... Masumiyet demek bu efendim. Öyle çok seviyoruz ki onu. OF YANAKLARINI SIKARIM. böyle böyle, mötiş bir insan o. SONRA, Dylan'la çıkıyorlar ama o Dylan kim bir bilemedim ben. Hayat beni yoruyor.
- NE OLDUĞUNU BİLİRSİN:
Deraba Susam, sana bir şiir yazdım. naber susam? seni sevdim sen kalbimi kırdın. naber susam? seni sevdim sen kalbimi kırdın. naber susam? seni sevdim sen kalbimi kırdın. sevgili susam; beni neden kırdın?
| |
|
Summer Warner NY Halkı
| Konu: Geri: SAMIR VARNIR Cuma Mart 11, 2011 2:50 pm | |
| Bu ne bu nee? Şapşaaal. Summer yer seni, o gözlerini, saçlarını, sakızını... - SEN YAZARSIN DA BEN YAZMAM MI:
Naber Dee? Gel içime gir. Naber Dee? Ormandaki tilki. Naber Dee? Okuması güç. Naber Dee? Eteğini ört. Naber Dee? Beş kardeş. Naber Dee? Altınımı çaldı. Naber Dee? Yemeğini yedi. Bitti Dee.
| |
|
Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: SAMIR VARNIR Cuma Mart 11, 2011 2:57 pm | |
| Gel içime gir falan gece gece siteye rtük vurucak lan fşkşaksşl. Fesat admin, fesat site. O değilde Summer candır, ünlüsü Reyçıl olsa 41561454 kat sevgiyle kucaklıyacağım onu, neyse dianna haliyle idare edeyozz. - SIRF KISKANÇLIK.:
Kıskanırım seni, Ekmeği tuza banıp yer gibi. Severim seni, Çaya süt katıp içer gibi...
| |
|