| Her şeyin sonuna 'kii' koyma takıntısı | |
|
+5Victoria C. von Dorff Dae Min Lee Camilla F. Demonceaux Kevin Xaiver Rosemarie Delacrousé 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Rosemarie Delacrousé Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Her şeyin sonuna 'kii' koyma takıntısı C.tesi Mart 19, 2011 10:36 am | |
| Her şeyin sonuna, gerekli gereksiz, yılışıkça, uzatarak 'kiiii' koymaktır. Tamam bazen sevimli falan ama abartanlar vardır ki sormayın gitsin. Ki değil ama, kiiiiiiii. Bir cümledeki 548945649 kez ki demeye neden gerek duyarlar ki, daha mı sevimli oluyor söyledikleriniz öyle. Abartmasalar keşke.
Bkz: seviyorum kiiii, biliyorum kiii, aşksın kiiii bıdı bıdı. | |
|
| |
Kevin Xaiver Sir Stafford | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 22 Kayıt tarihi : 18/03/11 Gerçek Yaşı : 36 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Her şeyin sonuna 'kii' koyma takıntısı C.tesi Mart 19, 2011 10:38 am | |
| Sevimli ve Cool bir kız gibi görünme havaları da diyebiliriz.Bir yandan da "sıın" olabilir.Aşksıııın gibi. | |
|
| |
Camilla F. Demonceaux Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Her şeyin sonuna 'kii' koyma takıntısı C.tesi Mart 19, 2011 10:40 am | |
| Ah, hayatımın olayı: Aşksın kiii. Bi de aşk değildir aslında o. assskkk yani. askkkmmmsın kiiii seeen. Ama ama seviyorum ki seniii. SEVİMLİ, VUR AĞZINA. Döv lan. Valla. Çokkızdım. | |
|
| |
Dae Min Lee Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Her şeyin sonuna 'kii' koyma takıntısı Paz Tem. 03, 2011 12:38 pm | |
| Beslenir kiii (bu) -bkz: Fırat- ^o^ | |
|
| |
Victoria C. von Dorff Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Her şeyin sonuna 'kii' koyma takıntısı Paz Tem. 03, 2011 1:14 pm | |
| Bir de 'hani' versiyonu var bunun haniii. fdkhjfdl çok itici haniii. | |
|
| |
Alexander Matthew Morgan Sir Stafford | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Her şeyin sonuna 'kii' koyma takıntısı Ptsi Tem. 04, 2011 1:37 am | |
| Sevmiyorum öyle yapanları, çok yapmacık geliyor. Bir de "çok taşsın kiii, çok güzelsin kii, yerim ki seni." Yok abi, hiç hoş değli. | |
|
| |
Traviata Volante Harrison Jewell | II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 26/02/11 Gerçek Yaşı : 28 Nerden : Nöreye
| Konu: Geri: Her şeyin sonuna 'kii' koyma takıntısı Ptsi Tem. 25, 2011 7:42 am | |
| Arada bir kullansalar problem yokta. Ashkimm yerim kii seniii. neden "Askim seni yerim" denmez? Hadu, tamam ondan da gectim. "Askim seni yerim ki", de niye illa kiiiiiii, niye, niye? Tamam sakinim. | |
|
| |
Alieer V. Eldricht Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 114 Kayıt tarihi : 27/06/11 Nerden : Gezgin takılıyor kızımız
| Konu: Geri: Her şeyin sonuna 'kii' koyma takıntısı Ptsi Tem. 25, 2011 7:58 am | |
| Bana, arkadaşlarımın hiçbirisinin kullanmamasını nimet saydıran takıntıdır O.O | |
|
| |
Euterpe Châtillon Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Her şeyin sonuna 'kii' koyma takıntısı Ptsi Ağus. 01, 2011 3:17 pm | |
| ''Ne kadar değişik bir sayfa olmuş kiii. Bence de bu ki takıntısı çok saçma kiiii. Yani neden herkes kii der kiiii. Kii kiii yani kiii.'' 'Kİ' böyle bir manyaklığa yol açar bazen, öyle işte abi. | |
|
| |
| Her şeyin sonuna 'kii' koyma takıntısı | |
|