| İlk Rp Yaptığım Zamanlar... | |
|
+6Esta Lilith Vondecart Jeremy Jimmy Monteiro Heath Harrison Camilla F. Demonceaux Traviata Volante Stella Wilson 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Stella Wilson Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/01/11 Gerçek Yaşı : 27 Nerden : Yukarı Doğu Yakası
| Konu: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... C.tesi Mart 19, 2011 2:04 pm | |
| Ben 3 senedir rp yapıyorum demiştim. Nereye yazıcağımı bulamadım buraya başlık açtım. 2008'deki rp'mi koydum. Gülmekten ölüyorum of! İki ayrı repeem. Gülme de yarıl yani.
Lisa David'inde eloktra gitar çalamsına sevindi. Ama bakalıp oda onun çaldığı diğer aletleri çalıyo muydu acaba? Ardından :
-Aslına bakarsan küçüklüğümden beri büyük bir merakım var. O yüzden ailem birçok müzik aletini çalmayı öğrettiler. Örnek vermek gerekirse: 1.Eloktro Gitar 2.Yan Flüd 3.Gitar 4.Piyano 5.Bateri 6.Keman Aslında Bağlama, Kemençe ve Sazda çalıyorum ama kimseye söylemek hoşuma gitmiyor. Belki dalga geçerler diye söylemedim. Ailem bu duruma kızıyorlar. Her müzik aletine gerek var diyorlar. Ama ben 6 tanesini söylüyorum. Aslında hoşta bir sesim vardır, ama ben pek beğenmiyorum açıkcası. Arkadaşlarım hep söylüyorlar. Aslına bakarsan Muggle Okullarında yın sonu baloları veya arkadaşlar arasında hep şarkı söyletirler. Ama şöyle bir düşüncem var ki büyüyünce sesim değişecektir. dedi.
Lisa, derin bir "off" çekti. Kelimeler boğazına takılıyordu. David çok hoştu, muahbbetinede pek doyum olmuyordu doğrusu. Lisa, neredeyse bütün müzik türlerini dinlerdi ama en çok rock. Aslında rapte 2 beğendiği sarkı vardı okadar... Yoksa rapten nefret ederdi. DAvid'in sorusuna cevap vermeye koyuldu:
-DAvid aslında rap hariç hepsi diyebilirz. Rap'te sadece 2-3 tane var o kadar. Ama günün 24 saati rock dinliyorum. Kısmen rock oluyo. Çünkü diğer müzik türlerini radyodan televizyondan. Aslına bakarsan dyugusal müzikleri sık sık dinlerim... dedi. ardından bir derin nefes aldı ve kıkırdadı. | |
|
| |
Traviata Volante Harrison Jewell | II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 26/02/11 Gerçek Yaşı : 28 Nerden : Nöreye
| Konu: Geri: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... C.tesi Mart 19, 2011 2:33 pm | |
| Bağlama, Kemençe ve Sazda çalıyorum ama kimseye söylemek hoşuma gitmiyor. yagmur gülmek serbestmi? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/01/11 Gerçek Yaşı : 27 Nerden : Yukarı Doğu Yakası
| Konu: Geri: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... Paz Mart 20, 2011 1:51 am | |
| Ben yarıldım , yani serbest. Hâlâ kendime inanamıyorum! | |
|
| |
Traviata Volante Harrison Jewell | II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 26/02/11 Gerçek Yaşı : 28 Nerden : Nöreye
| Konu: Geri: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... Paz Mart 20, 2011 3:45 am | |
| | |
|
| |
Camilla F. Demonceaux Harrison Jewell | III. Sınıf
| |
| |
Heath Harrison Nörolog
| Konu: Geri: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... Paz Mart 20, 2011 4:40 am | |
| hogwartstaki binaları yazıyorum rpde tanıtırken falan, gryffindor'u kırmızı yazıyorum, slytherin yeşil falan. neyse. | |
|
| |
Jeremy Jimmy Monteiro Sir Stafford | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Kayıt tarihi : 12/03/11 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : NYC
| |
| |
Esta Lilith Vondecart Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/03/11 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : Dünyadan.?
| Konu: Geri: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... Ptsi Mart 21, 2011 2:18 pm | |
| Imm Fena değilmiş. Bakim -gülmek serbes- tanrım gece gece beni güldürdün valla asdfgd. İşte acemi dediğin budur gibisinden laflar ediyorum, ettim falan^^ Dipçiknot: ardından bir derin nefes aldı ve kıkırdadı. Bunu yaparken görmek isterdim doğrusu | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... Salı Mart 22, 2011 3:19 am | |
| Ya dördüncü sınıfa gidiyodum. Amerika'nın nerde olduğunu bile bilmiyodum kesin adasdasd Her neyse.. Çocuktum yani hogwartsrpg.all-up.com'du galiba asdasd çok eski bi site tesadüfen gördüm geçen gün yarıldım yanii Ordan olan varsa bile hatırlamam asdasdad | |
|
| |
X. J. Aida Beaumont Model & Tasarımcı
| Konu: Geri: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... Ptsi Mart 28, 2011 7:20 am | |
| En azından benimkiler gibi 3-4 cümle değilmiş hani. Ki yine eski rpci değilim 1 sene mi ne olmuştu evet. Ama nasıl bir kızmış o ya. Hani saz, gitar, piyano, yan flüt... | |
|
| |
Kyria Jerdet Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... Ptsi Mart 28, 2011 8:38 am | |
| Yarıldım cidden. Çok hoşmuş. Benim de ilk yaptığım rplerde yazım yanlışı tonla var. Daha sonradan emin olmak için word kullanmaya başladım. Artık word olmadan doğru yazabiliyorum. Yani sanırım. Ama senin şu Lisa ve David'e hayran kaldım. Lisa favorim oldu desem yeridir. | |
|
| |
Mnestra d'Labre Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... Paz Tem. 03, 2011 11:00 am | |
| hogwartsrpg.all-up.com'du benim de. 5e gidiyodum. Adım Gothella falan da rezillik. Rpler 3 satır öyle böyle değil komikmişim | |
|
| |
| Konu: Geri: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... Ptsi Tem. 04, 2011 1:09 am | |
| Gothella seni hatırlıyorum Gerçekten, kankaydık galiba sadaadsad Ben ilklerde Cho Chang'tim belki hatırlarsın, sonradan Lisa Mina Gardenia mı ne olmuştum | |
|
| |
Josefine Abrahams Harrison Jewell | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 106 Kayıt tarihi : 24/06/11 Nerden : Manchester/İngiltere
| Konu: Geri: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... Ptsi Tem. 04, 2011 2:16 am | |
| Biçim değiştirme dersinden sonra bir derse daha katlanamıyacağıma karar vererek gizlice kütüphanenin yolunu tuttum.Herkes derste olduğu için beni kimse rahatsız edemeyecek sonucundada birkaç gündür aradığım sessizliğe kavuşmuş olacaktım.Hem belki birşeyler okumakta iyi olabilirdi.Belki biraz iksirlere bakabilirdim yada savunma büyülerine. Karanlıkla aydınlığın savaştığı bu günlerde azınlık kısmından olduğum için savunma büyülerine er yada geç ihtiyacım olacaktı.Her neyse ne yapacağıma sonrada karar verebilirdim.Önce başımın ağrısının geçmesini beklemeliydim.
Sadece imla hataları diyebiliyorum, aşmışım. | |
|
| |
Mnestra d'Labre Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: İlk Rp Yaptığım Zamanlar... Ptsi Tem. 04, 2011 2:20 am | |
| Aa evet Cho. huhuu | |
|
| |
| İlk Rp Yaptığım Zamanlar... | |
|