| Noah Tucker | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ariadne P. Areleous Yale | I. Sınıf
| Konu: Noah Tucker Perş. Tem. 28, 2011 12:51 pm | |
| DEE'NİN BİRİCİK AŞKI. Sitenin en duygusal erkek karakteri resmen şerefsizim. BAK DA ÖRNEK AL DİMKA. Ben de severim kendisini. DEE GÜLSÜN DÜNYA GÜLSÜN olayı. | |
|
| |
Desire Belcourt Yale | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Kayıt tarihi : 06/09/10 Nerden : Empire State Of Mind
| Konu: Geri: Noah Tucker Perş. Tem. 28, 2011 1:13 pm | |
| abi bazen ari'ye mi tuck'a mı daha çok aşığım ikileminde kalıyorum sdafghjkl genelde eşitsiniz, şu sıralar tuck gıdım önde olabilir AMA BU BİR ŞEYE ENGEL DEĞİL AŞKIM YANİ, SEN VE CUPCAKELERİN BENİM KALBİMDE DEVASA BİR YER SAHİBİSİNİZ | |
|
| |
Johanna C. Caspari Oyuncu
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 09/07/11 Nerden : zürih, isviçre (valla türkçesi var, zürih diye yazılıyor, yimin ederim)
| Konu: Geri: Noah Tucker Perş. Tem. 28, 2011 2:05 pm | |
| oturdum herifin disayrla rpsini baştan sona okudum, normalde yapmam da öyle şeyler. cici karakter olmuş u.u | |
|
| |
Heather P. Hayes Konservatuar Öğrencisi
| Konu: Geri: Noah Tucker Perş. Tem. 28, 2011 2:12 pm | |
| Ne harika bir insan öyle değil mi? Kullanan kişiye de şahsi olarak aşığım. Harika bir insan bence o da. Mükemmel biri. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 09/07/11 Nerden : zürih, isviçre (valla türkçesi var, zürih diye yazılıyor, yimin ederim)
| Konu: Geri: Noah Tucker Perş. Tem. 28, 2011 2:24 pm | |
| onu bilmiyom mafeles, kimmiş falan, telefondan o kadar kurcalayamıyom ki ben. hep böyle ez beni elis, hep ez zaten, ah. böyle bedbaht birini bi de sen ez | |
|
| |
Heather P. Hayes Konservatuar Öğrencisi
| Konu: Geri: Noah Tucker Perş. Tem. 28, 2011 2:30 pm | |
| Tanımasan da harika olduğunu bil. Sorarlarsa Noah Tucker'ı dünyanın en mükemmel insanı yönetiyor de. Ona tapıyorum de. Ah ne kusursuz bir varlık o. | |
|
| |
| Konu: Geri: Noah Tucker Perş. Tem. 28, 2011 2:42 pm | |
| hımhım tamam *burnunu çeker* | |
|
| |
Desire Belcourt Yale | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Kayıt tarihi : 06/09/10 Nerden : Empire State Of Mind
| Konu: Geri: Noah Tucker Perş. Tem. 28, 2011 2:51 pm | |
| ya damlacan'ım aslında kullananı hepimiz kadar iyi tanıyon | |
|
| |
| Konu: Geri: Noah Tucker Perş. Tem. 28, 2011 3:09 pm | |
| tahmin ettim zaten *tekrar burnunu çeker* yani kullananı değil, tanıdığım biri olduğunu | |
|
| |
Esther Bozorgmehr Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Noah Tucker Çarş. Ağus. 03, 2011 6:45 pm | |
| bu kadar romantik olunca hem midem bulanıyor, hem de kıskanıyorum. sikilırın romantik olduğunu kim söyledi ki zaten? ben söylemedim. söyleyen olduysa da çok yanlış düşünmüş. HELE "Noah Skyler'ı geçer bence." DE NE? ama bir gün aşık olursa, johanna hepiciğinizin toplamından daha romantik olacak. söz. | |
|
| |
| Noah Tucker | |
|