| Daniel | |
|
+7Brianna Wentworth Laurette D'or Leveque Jeremy Jimmy Monteiro Crystal Morrison P. Juliet Prideaux Grace Neva Geldeard Daniel Evans 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Daniel Evans Sir Stafford | IV. Sınıf
| Konu: Daniel Cuma Tem. 29, 2011 11:17 am | |
| - Spoiler:
Kişisel Özellikler: Onu tek bir kelimeyle tarif etmek gerekirse bu kelime rahat olurdu. Daniel hayatta hiçbir şeyi kafasına takmaz. Anı yaşayıp eğlenmek en büyük amacıdır. Gerçek dostları hariç diğer herkesi gerekirse harcayabilir. Dostlarından birinin kendisine ihtiyacı olursa orda olmaya çalışır ama sabırlı denebilecek biri değildir. Durum fazlasıyla içini sıkmaya başladığı an bir şekilde kaçar. Kızlarla arası iyi olsa da uzun süreli ilişki sürdürmedeki beceriksizliği nedeniyle sık sık kısa süreli olarak yalnız kalır. Ardından Daniel için o kız olacağını düşünen başka biriyle beraber olmaya başlar. Aile Bilgileri: Annesinin babası ile yalnızca parası için evlendiği bilinen bir gerçektir. Annesi Eliza, Daniel çok küçükken babasına boşanma davası açıp yüklü bir para aldıktan sonra Fransa’ya gitti. Daniel’ın velayeti ile hiç uğraşmayan Eliza oğlu ile bir daha görüşmedi. Kimilerine bu trajik gelse de Daniel’ın umrunda bile değildi. Babası işi nedeniyle sık sık seyahat ediyordu ancak görüştükleri nadir zamanlarda araları gayet iyiydi. Bazı psikologlar Daniel’ın uzun ilişki problemini annesine bağlıyor, kızlara karşı bir güvensizlik oluşturduğunu söylüyorlardı. Ancak Daniel çoğu şeye yaptığı gibi buna da gülüp geçiyordu. Hem zaten ilişkilerini uzun süre yürütememesi onun için bir problem değildi.
Bunların dışında Daniel eğlenmekten çok hoşlanır. İpin ucunu kaçırdığı da olmuştur ama genelde o ince çizgide durmaya çalışır. Beraber büyüdüğü bir kız var Neva, onun yeri apayrıdır. Neva'nın sevgilileri ve onu üzen kişiler Daniel'ın hoşlanmadığı kişilerdir. Neva ile ilgili olmadıkça birilerinden nefret etmesi için büyük şeyler olması gerekir. Aradıklarım; Yakın dostlarım (erkek) Neva kız kontenjanını tek başına kaplıyor, başkasına da izin vermiyor -Grace Neva GeldeardArkadaşlarım (kız erkek fark etmez) Beraber eğlenmekten hoşlanmaları Daniel için yeterli, duygusal bağlar yerine güzel vakit geçirmeyi tercih ediyor. -P. Juliet Prideaux; onunla vakit geçirmekten gerçekten hoşlanıyorum. Özellikle ailelerimizdeki sevgi dağılımı konuşacak ortak şeylerimizden sadece biri. -Laurette D'or Leveque; 3. sınıfların oralarda Neva'ya bakınırken tanıştığım biri. Biraz hırçın olması dışında rahatça takılabileceğim arkadaşlarımdan biri. -Crystal Morrison Eski sevgililerim (bu da kız erkek fark etmez) Düşmanca ayrılmış veya hala arkadaş olabilirler hiç fark etmez. Şimdiki sevgilim-Alieer V. Eldricht Hoşlanmadığım kişiler-Jeremy Jimmy Monteiro; Evy'mi üzdüğü için hiç affetmeyeceğim kişilerden biri. Zaten en başta Neva bu çocukta ne buldu hiç anlayamıyorum. **isteyenle hemen rp yapmaya başlayabiliriz
En son Daniel Evans tarafından Ptsi Ağus. 01, 2011 10:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Grace Neva Geldeard Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Daniel Cuma Tem. 29, 2011 11:55 am | |
| *gelir oturur en yakın arkadaş tahtına* | |
|
| |
P. Juliet Prideaux Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Daniel Ptsi Ağus. 01, 2011 3:37 am | |
| Arkadaş kısmına ekle beni de | |
|
| |
Crystal Morrison Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Daniel Ptsi Ağus. 01, 2011 3:42 am | |
| Arkadaş olabilir, veya başka bir kurgu varsa aklında. Ve rp yapsak hemen çok iyi olur benim içiin. | |
|
| |
Jeremy Jimmy Monteiro Sir Stafford | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Kayıt tarihi : 12/03/11 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : NYC
| Konu: Geri: Daniel Ptsi Ağus. 01, 2011 3:49 am | |
| Hoşlanmadığın kişiler de olabilirim^^ | |
|
| |
Laurette D'or Leveque Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Daniel Ptsi Ağus. 01, 2011 6:53 am | |
| Benide arkadaşa ekleyebilirsin gerçi 1 yaş küçüğüm ama | |
|
| |
Brianna Wentworth Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 207 Kayıt tarihi : 10/07/11 Nerden : Yukarı Doğu Yakası
| Konu: Geri: Daniel Ptsi Ağus. 01, 2011 6:59 am | |
| Sevgilinin düşmanıyım ama kurguyu zenginleştirebilirz bir şeyler ayarlarız. Bana gıcık kaparsın ya da aksine benle yakın arkadaş olursun bu da Alieerın hoşuna gitmez falan eğlenceli bir kurgu oluşturabilirz (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Daniel Ptsi Ağus. 01, 2011 8:53 am | |
| @P. Juliet ekliyorum @Crystal takıldıkları arkadaşlardan olabilir veya eski sevgili gibi olup arkadaş devam etmiş olabilirler. Yapabiliriz hemen rp isterim ben de @Jeremy düşman gibi olması için Neva'ya bir yamuk yapmış olman gerekir tamam diyorsan ekliyorum seni de. @Laurette yaş fark etmez zaten Neva da bir yaş küçük ekliyorum arkadaşlara @Brianna yazdığımız rp nereye giderse artık ona göre arkadaşa veya hoşlanmadıklarıma eklerim | |
|
| |
Jeremy Jimmy Monteiro Sir Stafford | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Kayıt tarihi : 12/03/11 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : NYC
| Konu: Geri: Daniel Ptsi Ağus. 01, 2011 8:55 am | |
| Neva benden hoşlanmış bir zamanlar ama bende bunu alay konusu etmiş olabilirim. Sende o günden beri bana kin besliyorsun.İyimidir? | |
|
| |
| Konu: Geri: Daniel Ptsi Ağus. 01, 2011 9:01 am | |
| Neva'ya da sormak lazım O öyle herkesten hoşlanmaz. Hoşlanmadığım kısmına ekliyorum tam kurguyu o gelince hallederiz o zaman | |
|
| |
Davis R. Walker Sir Stafford | IV. Sınıf
| |
| |
Raven Hamilton Harrison Jewell | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 25/06/11 Nerden : Kuzey Ren-Vestfalya
| Konu: Geri: Daniel Çarş. Ağus. 03, 2011 5:28 am | |
| Eski sevgili olsun ama düşmanca mı arkadaşça mı orasını kestiremedim | |
|
| |
Arianna Bennet Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 24/07/11 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: Daniel Perş. Ağus. 04, 2011 10:37 am | |
| Arkadaşlar a girebilirim sanırım. Ama detaylı olarak bir kurgu gelmiyor aklıma. Gerçi senin sevgilini Jeremy ile bastım oradan bişiler çıkar mı bilmiyorum ama:D:D | |
|
| |
Raven Kalenkow Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 141 Kayıt tarihi : 31/10/10 Nerden : Moskova. Rusum bebeğim.
| Konu: Geri: Daniel Cuma Ağus. 12, 2011 7:07 am | |
| Arkadaşça ayrılmış olabiliriz. Şöyle bir düşününce ayrılmamızın birkaç ayında düşmanca tavırlar sergilemişisizdir sonra yeniden arkadaş olmaya karar vermiş olabiliriz. | |
|
| |
| Daniel | |
|