| Converse | |
|
+12Traviata Volante Craig Justin Archman Adalyn Xéna Snow Shaquila Salomon Aurélia B. Morrison Stella Wilson Julian Belcourt Carlie Myracle Lenusy R. Vanger Skyler Keniston Bonnie Hadwyn Heather P. Hayes 16 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Heather P. Hayes Konservatuar Öğrencisi
| Konu: Converse Ptsi Ocak 31, 2011 4:10 pm | |
| Hayatımın ayakkabısı, spora da giyerim elbiseye de giyerim. Çok rahattır, düz tabanlığa neden oluyormuş, çok da tın diyorum ve bunu düz tabanlı bir insan olduğumda gözüme sokabilirsiniz ama olsun. Yaşasın Converse, yaşasın Chuck Taylor.
| |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: Converse Ptsi Ocak 31, 2011 4:45 pm | |
| Abi başka ayakkabım yok nerdeyse, kusucam converse giymekten skjlkf. Olsun hala ayağımda hala varlar onlar, hep var olucaklar ehe. | |
|
| |
Skyler Keniston DJ
Mesaj Sayısı : 268 Kayıt tarihi : 06/09/10 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : I'm an Englishman in New York.
| Konu: Geri: Converse Salı Şub. 01, 2011 2:52 pm | |
| Hiç hoşlanmadığım halde benim bile sahip olduğum ve giydiğim şeyler. Sevmediğimi söylüyorum ama yine de giyiyorum. Esefle kınayabilirsiniz mesela. | |
|
| |
Lenusy R. Vanger Brown | II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 8 Kayıt tarihi : 31/08/10 Nerden : İsveç canlar. Ama bayadır burdayız yani.
| Konu: Geri: Converse Çarş. Şub. 02, 2011 10:07 am | |
| Taptığım ayakkabı türü. Yine de çok sevgili ayaklarımın düz tabanlı olmasına izin veremeyeceğim için ortopedik bir kalıp gibi bir şey bularak öyle giymeyi düşünüyorum. | |
|
| |
Carlie Myracle Harrison Jewell | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 31/08/10 Nerden : Beverly Hills'de doğmuş, Manhattan'da yaşıyor.
| Konu: Geri: Converse Cuma Şub. 04, 2011 6:37 am | |
| Her evde bulunması gereken, paraya kıyılabilecek tek çeşit ayakkabıdır. Birde Vans var tabii ama Converse apayrı bir şey. | |
|
| |
Julian Belcourt Oyuncu
| Konu: Geri: Converse Cuma Şub. 04, 2011 6:42 am | |
| 50 yıl sonrasında dahi karşılaşacaksınız. sokakta gördüğünüz 5 tanesinden ancak 1'i orijinaldir, unutulmasın. | |
|
| |
Stella Wilson Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/01/11 Gerçek Yaşı : 27 Nerden : Yukarı Doğu Yakası
| Konu: Geri: Converse Cuma Şub. 04, 2011 7:15 am | |
| Gayet güzel, kilotlu çorabın altında düzgün duran tek spor ayakkabı. Her şeyin altına olur. Çakmasının diğer ayakkabıların yanında ayna gibi parlayıp ortaya çıktığı bir ayakkabıdır. Bi senede eskise de herkes sever converse'i. 100 tl bayılıp aldığınız modeli, bir başka mağazada 50 tl'ye alanları görünce moreliniz bozulur. Her neyse.. Üzücü yani. Ben çok yaşadım. | |
|
| |
Aurélia B. Morrison Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 25/01/11 Gerçek Yaşı : 26 Nerden : NewY.
| Konu: Geri: Converse Cuma Şub. 04, 2011 7:32 am | |
| | |
|
| |
Shaquila Salomon Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Converse Cuma Şub. 04, 2011 7:39 am | |
| Ciddi ciddi, olmasa yaşanmazdır. Düz, klasik renk modelleri her zaman daha hoştur. Yeni tasarımlar çıkarmaya çalışmamalıdırlar, çünkü berbat olmaktadır. (Bkz tabanı ince olanlar.) Yaş büyüyünce boğazlıdan boğazsıza geçiş olur, tecrübe ettiğim kadarıyla. | |
|
| |
Adalyn Xéna Snow Arkeolog
Mesaj Sayısı : 60 Kayıt tarihi : 03/02/11 Nerden : She is British. aksdjalsfhn
| Konu: Geri: Converse Cuma Şub. 04, 2011 12:02 pm | |
| Herkesin aksine bir türlü alışamadım. Bir converse im var, onu da aydan aya falan anca giyerim. adsad | |
|
| |
Craig Justin Archman Sir Stafford | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 04/02/11 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : İzmir
| |
| |
Traviata Volante Harrison Jewell | II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 26/02/11 Gerçek Yaşı : 28 Nerden : Nöreye
| Konu: Geri: Converse Perş. Mart 10, 2011 9:39 am | |
| oha, converse hayat~ hayat converse, oye * | |
|
| |
Jean Christophé Grangé Model
| Konu: Geri: Converse Perş. Mart 10, 2011 10:00 am | |
| Ayakkabıya trilyonlar bile veririm. Ama bir bez parçası için 100 lira abartı be kardeşim. Bi' Nike, bi' Adidas'ın yanında, söz konusu bile olamayacak ayakkabı türü. Bende de var evet, ama sadece partiden partiye giyiyorum. Çünkü blazer altında güzel oluyorlar. Ona da 35 verip çakma aldım, ne güzel ♥ | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Harrison Jewell | II. Sınıf
| |
| |
Esta Lilith Vondecart Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/03/11 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : Dünyadan.?
| Konu: Geri: Converse Ptsi Mart 21, 2011 12:19 pm | |
| Ben de 7. sınıftan beri -ki 10.sınıfım- alır, kullanırım. Her rengi vardır. Uzun süreli kullandıklarımı orjinal alırım faka öylesine yani şimdilik alayım, fena gözükmüyor diye bir kaç aylık giymek için aldıklarım çakma olabiliyor Neredeyse koleksiyon yapıcam yani -Bu arada sadece converse giymiyorum. Babet hariç hoşuma giden ayakkabıyı giyerim. Babet neden giymiyorum bilmiyorum Hiç denemedin şimdiye kadar. | |
|
| |
Mnestra d'Labre Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Converse Paz Tem. 03, 2011 11:05 am | |
| Bütün ayakkabılarım konvers. Yürüyüşüm bozuldu ya. İçe basıyorum falan böyle saçma saçma şeyler. Ama olsun konvers kalp. | |
|
| |
| Converse | |
|