|
| Defne Joy Foster. | |
|
+4Aurélia B. Morrison Bonnie Hadwyn Skyler Keniston Ariadne P. Areleous 8 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Ariadne P. Areleous Yale | I. Sınıf
| Konu: Defne Joy Foster. Çarş. Şub. 02, 2011 4:57 am | |
| Bugün ölmüş bulunan çok sevgili ablamızdır. Çocukluğum onunla geçmişti, bir ünlünün ölümüne üzülmem normalde bu kadar. Çok gençti, asıl o koydu zaten. | |
| | | Skyler Keniston DJ
Mesaj Sayısı : 268 Kayıt tarihi : 06/09/10 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : I'm an Englishman in New York.
| Konu: Geri: Defne Joy Foster. Çarş. Şub. 02, 2011 5:13 am | |
| selam defne, ölümünle tüm bu insanlığı şok ettin. belki çıkıp 'şaka yaptım, ehe ehe' dersin diye söylüyorum, çünkü hepimiz bunu bekliyoruz. bi zamanlar sihirli annemde oynuyodun, izliyoduk falan. iyiydin be. neyse. | |
| | | Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: Defne Joy Foster. Çarş. Şub. 02, 2011 5:21 am | |
| evet, annemin söylemesiyle sabah sabah şoke olmamı hatta ufacıktan bir sinir krizi geçirmemi sağlayan insan. Aşırı severdim, inanamıyorum hala öldüğüne. | |
| | | Aurélia B. Morrison Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 25/01/11 Gerçek Yaşı : 26 Nerden : NewY.
| Konu: Geri: Defne Joy Foster. Çarş. Şub. 02, 2011 5:58 am | |
| Yaşamak için gülümseyen ve bulunduğu her yere ışık saçan ablamızdı. Çok severdim kendisini cidden. Gözlerim ve kulaklarım inansa da öldüğüne, kalbim halen inanmak istemiyor. | |
| | | Lucana Miletić Catwalk Genel Editörü
| Konu: Geri: Defne Joy Foster. Çarş. Şub. 02, 2011 6:24 am | |
| Sabah gelip Defne ölmüş dediler bana, dedim hangi Defne, dans eden vardı ya dediler, kaldım böyle, nasıl ölür ya? Sallıyosun falan. Yok sallamıyomuş, annemi ağlattı kız, anneannemi de dicem gerçi anneannem her şeye ağlar neyse. Çok şoke oldum, cidden ben Sihirli Annem'i izlerken, küçücükken sabahın 7'sinde tekrarı varken, onun bölümlerinin gelmesini beklerdim çok severdim ben onu. Yok Böyle Dans'ta da buraya kadar gelmiş olması beni çok mutlu etmişti zaten kız sürekli son ikiye kalıyodu ya, hepsi bu yarışma yüzünden laan, dövcem hepinizi. En son dansı da Azra'yla, hani kadın dünya güzeli bir insan değil mi? Onun yanında dans ettirirseniz kızın zaten yıkılmış kendine güveni daha da düşmez mi? Ne gerizekalı insanlarsınız lan. Neyse, çok seviyodum ben onu, ölmesi gereken nice insan topluluğu varken bir melek kaybettik bence, neşe saçan bir melekti oooooo! of. | |
| | | Artemis Nina McClaire Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 12/12/10 Gerçek Yaşı : 30 Nerden : NewYorkCity.
| Konu: Geri: Defne Joy Foster. Perş. Şub. 03, 2011 9:18 am | |
| Kendisini küçüklüğümden beri, tee Sihirli Annem'den beri aşırı derecede severdim. Dün sabah elime almışım telefonumu, yatağımda, yeni uyanmışım böyle. Bir Facebook'a gireyim dedim. Girmez olaydım. Görünce yerimden fırladım. Önce yalan sandım. Ama haberlerde de duyunca... Öyle işte. Çok, çok üzgünüm. Hala şoktayım. Ölmesi gereken son kişilerdendi. Öyle enerjikti ki. Gözlerim doluyor şuan, boğazımda bir yumru. Of Defne of. Melek oldun şimdi, gülümse bize. Seni çok özleyeceğiz ve hiç unutmayacağız deli kız... | |
| | | Aurélia B. Morrison Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 25/01/11 Gerçek Yaşı : 26 Nerden : NewY.
| Konu: Geri: Defne Joy Foster. Perş. Şub. 03, 2011 9:22 am | |
| Toprak bu kadar enerjiye dayanamayacak. | |
| | | X. J. Aida Beaumont Model & Tasarımcı
| Konu: Geri: Defne Joy Foster. C.tesi Şub. 05, 2011 4:35 am | |
| İnsanlar ölebilir, tamam. Ama yaşama bu kadar sıkı sarılmış bir insan nasıl olur da bu kadar erken ölebilir. Gerçi ölümün erkeni olmaz. Ama şok etkisi oldu bu, biliyorduk halbuki ölümün zamanı olmaz. Bir köşe yazarımızdan alıntı. Orada da melekleri güldüreceksin Defne. | |
| | | Craig Justin Archman Sir Stafford | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 04/02/11 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Defne Joy Foster. C.tesi Şub. 05, 2011 6:54 am | |
| Extacy'nin dibine vurmuş bir ablamızdı.Tek geceliğin kurbanı oldu. Öldüğüne aman aman üzülenlerden değilim. Astımın varsa ilaç kullanıyorsundur ilaç kullanıyorsan içki içmemen gerekiyordu =) Mantık olarak baktığınızda kendi sonunu hazırlamış. Üzülüyorsam 18 aylık bebeğine ve onu arkadaşları ile bowling oynamaya gittiğini sanan kocasına. Dünya ne kadar ilginç, eşini aldatmaya gittiği evde ölüyorsun sırılsıklam bir şekilde bulun yani . Bir de gittiğin erkek ' O gece tanıştık ve eve davet ettim geldi. Yakınlaşma oldu' desin.. Kocasına mı üzülmek gerekir, minicik bebeğine mi. Ölünün arkasından fazla konuşulmaz derler ya , allah mekanını cennet eylesin. =) Hıncal uluç gibi ağır sözler söylemeyeceğim veya amacım onu kötülemek değil bende severdim kendisini ama birazda objektif bakın derim. | |
| | | | Defne Joy Foster. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |