| Achille işte. | |
|
+17Elisa L. Blanco Julie Louise Bouvier Amanda Westbury Vladimir L. Vasilyev Xenia Jolanka Sandor Carlie Myracle Delicia Ann Bennett Crystal Morrison Celestine Trussoni Shaquila Salomon Adalyn Xéna Snow Rachelle Baumann Skyler Keniston Bonnie Hadwyn Aurélia B. Morrison Desire Belcourt Achille S. D'Artagnan 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Achille S. D'Artagnan Piyanist
| Konu: Achille işte. Cuma Şub. 04, 2011 12:55 pm | |
| Eee şöyle ki; Achille fazlasıyla kibar bir arkadaşımız, nezaket ve görgü kurallarına oldukça önem verir. Tüyler ürpertici yeteneğe sahip bir piyanist, bütün enerjisi ve zamanını da buna ayırdığı için okulda pek parlak bir öğrenci değildi, zaten üniversiteyi de ikinci sınıfta bıraktı, yani 20 yaşında olur kendisi. Soğuk, sert, katı, bakışları buz gibi bir insandır. Ciddi bir insan ama pek çok saplantısı da var. İnatçı bir keçi, çok güler, az konuşur. Onunla huzurlu bir ilişki kurmak zor çünkü söylediğiniz küçücük bir söz, kötü bir şekilde yargılanmanıza yol açabilir. Tanımadığı insanlara karşı, mesafesini korumayı bilir. Umursamazdır, insanı çıldırtacak derecede kayıtsızdır çoğu zaman. Kişiliğinin zaman zaman kendisine de zarar veren en can sıkıcı yönü, kimi zaman acımasızlık sınırlarına varan kusursuzluk, katılık ve dakiklik konularında aşırıya kaçması. Dış görünüş onun için önemlidir, görüntüsünü inanılmaz bir ciddiyetle korur, her zaman şık ve bakımlıdır. Uzun yalnızlık dakikalarına gereksinme duyar ve bu zamanların ne zaman olacağını bilemezsiniz, bir an sizi yanında isterken bir saniye sonra gitmenizi isteyebilir. Arkadaşları arasında, sempatik ve konuşkandır. Fakat, patavatsız, geveze denilecek kadar çok konuşmaz yine de. Eğer arkadaşıysanız yanında eğlenmemeniz mümkün değildir. Aklınıza gelmeyecek saçma sapan işlere kalkışabilir ve sizi de bunlara alet edebilir. Tabii eğleneceğinize garanti vererek. Arkadaşları onun iyi bir yalancı olduğunu bildikleri halde , ona sonuna kadar güvenebileceklerini de bilirler. Şaraba ve sigaraya fazlaca düşkündür. Baştan çıkarmakta üstüne yoktur, yani en büyük zaaflarından biri kadınlardır, fakat neredeyse hiçbirine önem vermez. Gönül çeldiğini bilmek ona yeter, anlık hazlardan ibarettir, ilişki adamı değildir asla. Aşırıya kaçan her şeyi küçümser, buna bağlı olarak da duygusal bir huzursuzluğunu, rahatsızlığını başkalarına belli etmekten korkar. Sevilmeyi arzu eder ama onun için daha önemli olan; korkulan, saygı ve hayranlık duyulan bir kişi olmak. Son derece kuralsız yaşar.
Ehm mehm şimdi yeter bu kadar tabi arananlara geçelim;
EN BİR BUDDY: POPPY.
# İki Tane Dost. Bunlar Ach'ın içindekileri ve sırlarını bilen kişiler. Jace Cartier Rosslyn Wallace
# Yakın Arkadaşlar. Dost değil de yakın arkadaş, sıkıldığı zaman aradığı insanlar bunlar. Delicia Ann Bennett Kristy C. Bellaire Elisa L. Blanco Bir tanıdık aracılığıyla birlikte bir konser verdiler. Konser sonrası kuliste kısa zamanda kaynaştılar. O günden beri de yakın arkadaşlar.
# Eski Arkadaş. Skyler Keniston Liseden arkadaşlar. Hala ara ara denk geldiklerinde takılıyorlar. Boni ile yakınlaşmalarının arkadaşlıkları için bir sorun teşkil etmemesi, Kendisinin se Adalyn ile olan durumu ilişkilerin mazide kaldığının bir kanıtı.
# Arkadaşımsı. Arkadaş sayılmazlar ama zamanla olabilirler, güzel zaman geçer bu insanla. Desire Belcourt. Shaquila Salomon J. Kate Redd
# Seninle Meraba, Meraba. Pixie Swan İçinde bulundukları camia nedeniyle tanışıyorlar. Pek konuşmuşlukları yok.
# Hayran.. Olur tabi. Adam ünlü beyler. Acke Sun-Yoon. Aurélia B. Morrison Fréderica Silencé Crystal Morrison
# Eskiden Buralar Hep Dutluktu. Bonnie Hadwyn. Ciddi ilişki yaşamayan bir adam için ciddi sayılabilicek bir ilişki yaşadılar, yani iş ciddiye biniyordu. Ama bir şeyler tam olmadı, koptular. Rachelle Baumann. Platonik bu, ama Ach henüz onu tanımıyor. Adalyn Xéna Snow Ach'ın bunalımlı zamanlarından çıkmasına yardımcı oldu, liseden arkadaşlar. Karma bir ilişkileri var, ama iki taraf da asla yaşadığımız şey nedir diye sormaz, olayın adını koymuyorlar. Ona lazım olan da bu. Celestine Trussoni Boni'nin doğum günü partisinde tanıştılar. Tanışmak da denemez tabi. Yine de Ach ondan etkilendi, onda farklı bir şey olduğunu düşünüyor. Bütün bunlarsa karşılıklı. Neler olur göreceğiz. Xenia Jolanka Sandor Eski sevgili. Amanda Sylise Eski sevgili.
Ehe mehe bunların dışında da her türlü kurguya açım, kurguyla gelin, bakarız. uygunsa öperim. :angelinadudaklıöpücük
En son Achille S. D'Artagnan tarafından Perş. Ağus. 18, 2011 11:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi | |
|
| |
Desire Belcourt Yale | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Kayıt tarihi : 06/09/10 Nerden : Empire State Of Mind
| Konu: Geri: Achille işte. Cuma Şub. 04, 2011 12:59 pm | |
| buddy ben senin buddyne sende benim buddyme yazıyoruz yevet. ayrıcaa kurgucanı biliyosun sonrası için ehem. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille işte. Cuma Şub. 04, 2011 1:06 pm | |
| Eaa. Öküz gibi hayranın olurum yani. <3 |
|
| |
| Konu: Geri: Achille işte. Cuma Şub. 04, 2011 1:11 pm | |
| Orrayt buddy şimdilik şeyettim. Sonra değişecek orası evet.
Teşekkür, sevgi, saygı. Hemen ekliyorum. | |
|
| |
Aurélia B. Morrison Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 25/01/11 Gerçek Yaşı : 26 Nerden : NewY.
| Konu: Geri: Achille işte. Cuma Şub. 04, 2011 1:14 pm | |
| Sana tapabilecek bir hayranın olayım falan. Hatta seninle bir partide falan tanışmış oluruz. Ya da herhangi bir yerde. | |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: Achille işte. Cuma Şub. 04, 2011 1:18 pm | |
| Evet, nereye koyacağını sen bul. Bonnie Hadwyn.(öğrenci) Pixie Swan.(yetişkin) Rosslyn Wallace.(üniversiteli öğrenci) evet bunlar hıhım.............. | |
|
| |
| Konu: Geri: Achille işte. Cuma Şub. 04, 2011 1:41 pm | |
| Tamamdır yabdım | |
|
| |
Skyler Keniston DJ
Mesaj Sayısı : 268 Kayıt tarihi : 06/09/10 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : I'm an Englishman in New York.
| Konu: Geri: Achille işte. Cuma Şub. 04, 2011 2:45 pm | |
| boniyle ilişki mi? uu boni sıkayındır. o zaman naapsak naapsak... bi şey yaparız işte, aklıma gelince uyduruveririm ben. sen aklında tut beni evet. | |
|
| |
| Konu: Geri: Achille işte. Cuma Şub. 04, 2011 2:51 pm | |
| evet ama mazi boni, öyle unutulmayan ooo boni aman teanrım sen bana neler yaptın diye ortalarda dolaşılan bir şey de değil sonradan. geçmiş yani ikisinden de. tutuyorum seni. | |
|
| |
Rachelle Baumann Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Achille işte. Cuma Şub. 04, 2011 3:46 pm | |
| Beni, beni, Rachelle'ini. | |
|
| |
Adalyn Xéna Snow Arkeolog
Mesaj Sayısı : 60 Kayıt tarihi : 03/02/11 Nerden : She is British. aksdjalsfhn
| Konu: Geri: Achille işte. C.tesi Şub. 05, 2011 1:23 am | |
| Aurélia hayranın olduğuna göre Fréderica da hayranın olabilir, belki kafayı yemiş olup arada takip etmeye kalkarız.aasdaslk ( F. Silencé ) Bunla da ne yapalımm? edit. Bulduk işte. adasd
En son Adalyn Xéna Snow tarafından C.tesi Şub. 05, 2011 2:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Shaquila Salomon Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Achille işte. C.tesi Şub. 05, 2011 2:05 am | |
| Bencee arkadaşımsı olabilir. Shaq da akordeon çalar, arada ufak barlarda falan çıkıyor. Belki o arada konuşmuşlardır, Shaq Achille'in çalışına da hayrandır zaten falan filan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Achille işte. C.tesi Şub. 05, 2011 2:44 am | |
| hallediyorum, hallediyorum, hal-let-tim ^^ | |
|
| |
Skyler Keniston DJ
Mesaj Sayısı : 268 Kayıt tarihi : 06/09/10 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : I'm an Englishman in New York.
| Konu: Geri: Achille işte. C.tesi Şub. 05, 2011 4:38 am | |
| Adalyn lise arkadaşınsa Sky da olur bu arada hihih *arada kısacık bi şeyler yazıp kaçmak* | |
|
| |
| Konu: Geri: Achille işte. C.tesi Şub. 05, 2011 6:06 am | |
| Tamamdır o zaman eski arkadaş yapıyorum ben seni. | |
|
| |
Celestine Trussoni Cornell | I. Sınıf
| |
| |
| Konu: Geri: Achille işte. C.tesi Şub. 05, 2011 6:23 am | |
| Seni eklemem mi. Öperim | |
|
| |
Crystal Morrison Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Achille işte. C.tesi Şub. 05, 2011 6:30 am | |
| Eheh, hayran tabii ki. *-* | |
|
| |
Celestine Trussoni Cornell | I. Sınıf
| Konu: Geri: Achille işte. C.tesi Şub. 05, 2011 6:32 am | |
| Bu mesajdan sonra aklıma gelen şeyleri RP'lere saklamaktayım sdkfjakdsf. | |
|
| |
| Konu: Geri: Achille işte. C.tesi Şub. 05, 2011 7:13 am | |
| Tamamdır İlay^^ Kalk hanım git bir rp yaz da gel | |
|
| |
Delicia Ann Bennett Oyuncu
Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 06/02/11 Gerçek Yaşı : 27 Nerden : Aslen İngiliz. Ama evet New York'da yaşıyor.
| Konu: Geri: Achille işte. Paz Şub. 06, 2011 10:31 am | |
| Yakın arkadaş. Öyle bişey yani. Bulamadım başka bişey. | |
|
| |
Carlie Myracle Harrison Jewell | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 31/08/10 Nerden : Beverly Hills'de doğmuş, Manhattan'da yaşıyor.
| |
| |
| Konu: Geri: Achille işte. Paz Şub. 06, 2011 12:01 pm | |
| İlay olur ekliyorum. Miray, seninle pmleşelim bir | |
|
| |
Xenia Jolanka Sandor Barnes FM Spikeri
| Konu: Geri: Achille işte. Paz Şub. 06, 2011 12:29 pm | |
| Yakın arkadaş da olabilir karar senin. İstediğin yerr | |
|
| |