| Aşk Tesadüfleri Sever. | |
|
+21Francis Lémieux Scarlet Sasha Salvatore Lillian Hyde Rochella Renard Jeremiah Walker Skyler Keniston Matthew Hudson Luciana Larsson Sebastian Foire Traviata Volante Stella Wilson Linya Sulkin Victorola Salvatore Elisa L. Blanco Mia Bennett Crystal Morrison Aurélia B. Morrison Ariadne P. Areleous Laisha Crawley Damien Bartlet Artemis Nina McClaire 25 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Artemis Nina McClaire Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 12/12/10 Gerçek Yaşı : 30 Nerden : NewYorkCity.
| Konu: Aşk Tesadüfleri Sever. Cuma Şub. 04, 2011 1:24 pm | |
| O filmdir ki beni sonunda göz yaşlarına boğan. O filmdir ki o finalle beni şaşırtan. O filmdir ki beni Mehmet Günsur'a tekrar aşık eden | |
|
| |
Damien Bartlet Princeton | I. Sınıf
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Cuma Şub. 04, 2011 1:32 pm | |
| O filmdir ki izlemeyi planladığım, dklfjskdg. | |
|
| |
Laisha Crawley Reklamcı
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Cuma Şub. 04, 2011 2:44 pm | |
| kırk beş dakika önce çıktığım filmdir. çok ama çok güzeldi. ayriyetten her ayrıntısında kendimi değil, mehmet turgut'u buldum. mutlaka gidiniz. | |
|
| |
Ariadne P. Areleous Yale | I. Sınıf
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. C.tesi Şub. 05, 2011 2:22 am | |
| İzlemediğim ama herkesin methettiği film. Daha yeni duydum filmi zaten, dünyadan kopmuşum hoho. İndireceğim bir ara işte, üşenmezsem.
edit: Büyük miktarda spoiler içerebilir, dikkat edin lütfen.
-SPOILER UYARISI- Dün kuzenlerimle beraber sinemada izledik bu filmi. Daha başından sevmeye başladım, oldukça kaliteliydi zaten. Soundtrackleri filme ve sahnelere çok uymuş, Demir Demirkan'ın Zaferlerim adlı parçasına taparım zaten. TNK de çok sevdiğim bir gruptur. Filmin başından beri Özgür'ün öleceğini düşünüyordum. Bu yönden şaşırtıcı oldu, klasiklikten kurtulmuş. Çekim kalitesi olarak da gayet iyiydi zaten, bu aralar bu konuda bir sıkıntımız olduğunu düşünmüyortum zaten. Filmin kurgusu, çekimleri, karakterleri yani her şeyi çok güzeldi bence, şu ana kadar ki en başarılı yapıtımız olmaya aday bana göre. Yarısından çoğunun Ankara'da geçmesi beni çok mutlu etti, izlerken de kendimden bir parça buldum çünkü. Çok, çok güzeldi. Beğenmediğim tek yeri sonuydu, bana göre ikisi beraber ölmeliydi. Hadi olmadı, sonunda ağlasaydı bari Özgür, neyse. Sinirimi bozdu son sahnesi. -SPOILER UYARISI BİTTİ-
En son Ariadne P. Areleous tarafından Çarş. Şub. 09, 2011 1:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Aurélia B. Morrison Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 303 Kayıt tarihi : 25/01/11 Gerçek Yaşı : 26 Nerden : NewY.
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. C.tesi Şub. 05, 2011 6:55 am | |
| Gitmek istediğim film. Hatta haftaya gidebilirim. Ama mutlaka gidicem ya. Ayrıca Mehmet Günsür'e tapmamı sağladı bu film. | |
|
| |
Crystal Morrison Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Perş. Şub. 10, 2011 12:55 pm | |
| Evet daha bugün gittim ama, ağlamaktan ölüyodum. | |
|
| |
Mia Bennett Şarkıcı
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Cuma Şub. 11, 2011 5:58 am | |
| Dün gittim. Mükemmel ötesiydi. Kendimden geçtim. Ama sonu çok ağlattı beni. | |
|
| |
Elisa L. Blanco Oyuncu&Şarkıcı
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. C.tesi Şub. 12, 2011 2:10 pm | |
| Arkadaşımla gitmeyi planladığımız ama gelemediği için gidemediğimiz, diğer arkadaşlarla benim zorumla pazartesi gitmeyi planladığımız film.
Filmden sonra Mehmet Günsur - Eylül akşamını paylaşmaktan korkuyorum. fdgfdgfdbg. | |
|
| |
Victorola Salvatore Princeton | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 170 Kayıt tarihi : 02/09/10 Nerden : LA, California.
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Salı Şub. 22, 2011 10:28 am | |
| Sonu bence çok klasik biten, ki filmin başından tahmin ettim ben, ama ne akla hizmet beni dahil herkesi hüzünlendiren, ağlatan; oyuncuların çok özenle ve yerinde seçilmiş olduğu tadına doyulmaz bir film. | |
|
| |
Linya Sulkin Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Perş. Mart 03, 2011 6:17 am | |
| Arkadaşlarla girip de kahkahalarla çıkıp rezil olduğumuz film. Sadece son müziğinde ağlama gereği duydum nedense (zaten müzik bitene kadar salonda kalmıştık. Müzik bitince de birden gülmeye başladık zaten.) | |
|
| |
Stella Wilson Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/01/11 Gerçek Yaşı : 27 Nerden : Yukarı Doğu Yakası
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Ptsi Mart 07, 2011 8:09 am | |
| Bu başlığın gitmeme sebep olduğu film. Uzunca yazıcam dedim izledikten sonra. Herkes yazınca ne kadar kültürsüzüm diye düşündüm ve dün ardayı ikna edip gittim. Filme girdiğimde ilk önce kapının önündeki yakışıklı görevliyi kesmekten alamadım kendimi, ama acayip yakışıklıydı herneyse. Ablam sonradan geldi ve şans işte beden öğretmeniyle izledi.
Filmin nasıl başlayıp bu kadar ileri gittiğini hiç anlamadım. Tesadüf abartısı olmalıydı adı her neyse evet. Ben iki kişi çarpışır kitaplar yere dökülürdü bir şeyi eksik buldum asdadasdsa. "film çevirelim mi?" olayı beni çok güldürmüştür. bağırarak soruunluuuuu dediğimde herkes bana baktı o ayrı. Filmin bitmesine yarım saat var ardaya şöyle dedim :"anlattıkları kadar yokmus, nerde aglatan sahneler" arda güldü.. Kız tiyatro sahnesindeyken kendimi tutuyodum, çocuk bayıldığında gözümden yaşlar süzüldü, kıza araba çarptığında yaşlar hızlandı ve öldü haberi geldiğinde hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım evet. Uzun zamandır ağlamıyodum. Sonunda Özgür'ün ağlamasını o kadar çok isterdim ki ya da kalbin kimden olduğunu öğrenmesini yıllar sonra da olsa, sonuçta tesadüfler çoktu. Böyle kısa bir sahne filme anlam katardı ve özgür o sahnede ağlamalıydı düşünüyorum.. Of çok mu konuştum be. Beni en çok ağlatan film, daha önce filmlere hiç ağlamadım o ayrı.
Saçmala yağmur saçmala of. çok kastım baaay | |
|
| |
Traviata Volante Harrison Jewell | II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 26/02/11 Gerçek Yaşı : 28 Nerden : Nöreye
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Ptsi Mart 07, 2011 9:55 am | |
| Yagmuurr, bende aglamak istiyorum. Neyse bende giderim artikk Gidicem gidicem diyorum gidemiyorum, -.- | |
|
| |
Sebastian Foire Sir Stafford | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 107 Kayıt tarihi : 27/02/11 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : YDY
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Ptsi Mart 07, 2011 2:04 pm | |
| belki benim kağıt bir şekilde döne dolaşa senin cebine girmiştir.
Ayrıten yapılan en iyi Türk filmlerinden,iyileşmeye başladı sinemamız.Bülent Ortaçgil'in Eylül Akşamı şarkısıyla son vuruşu yapan filmdir kendileri,yalan değil gözlerim doldu ama erkeklik gururu yüzünden sakladım.sinem | |
|
| |
Luciana Larsson Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Salı Mart 08, 2011 6:53 am | |
| Diğer Türk filmlerine göre çok iyiydi. Sonunda Özgür'ün öleceğini düşünüyordum, bu yüzden sonu beni şaşırttı. Filmin müzikleri de çok hoştu. Sonunda biraz ağladım. Mehmet Günsur'a da taptım yani. | |
|
| |
Matthew Hudson Sir Stafford | II. Sınıf
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. C.tesi Mart 12, 2011 4:54 am | |
| Çevremdeki bütün kızların facebook iletilerine "aşk tesadüfleri sever <3" yazmasıyla ne kadar iyi bir film olursa olsun izlememeye yemin ettiğim bir film. | |
|
| |
Skyler Keniston DJ
Mesaj Sayısı : 268 Kayıt tarihi : 06/09/10 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : I'm an Englishman in New York.
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. C.tesi Mart 12, 2011 4:58 am | |
| - Matthew Hudson demiş ki:
- Çevremdeki bütün kızların facebook iletilerine "aşk tesadüfleri sever <3" yazmasıyla ne kadar iyi bir film olursa olsun izlememeye yemin ettiğim bir film.
+1 | |
|
| |
Jeremiah Walker Pole Cat Strip Club Sahibi
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. C.tesi Mart 12, 2011 5:28 am | |
| Bazı yerleri içimde bir burukluk oluştursa da ağlamadım. Güzel filmdi.Türk sinemasının kalkınması için böyle filmler yapıp Kutsal damacana vs vs filmleri durdurmak zorundalar. | |
|
| |
Rochella Renard Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. C.tesi Mart 12, 2011 11:24 am | |
| tek cümle; Bu kadar tesadüf olabilir mi? Olamaz mı? Olabiliir. | |
|
| |
Skyler Keniston DJ
Mesaj Sayısı : 268 Kayıt tarihi : 06/09/10 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : I'm an Englishman in New York.
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. C.tesi Mart 12, 2011 11:52 am | |
| @rochelle iyi de o üç cümle oldu...... | |
|
| |
Lillian Hyde Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. C.tesi Mart 12, 2011 11:59 am | |
| Şu film hakkında bu kadar cümle bile sarfetmek istemiyorum ama neyse. Filme giden ve *ayy ooyy başıma ağrılar girdi kaç gündür ağlıyorum süperdi yeaaaa* diye inleyip duran arkadaşıma filmin sonunu sordum. Şöyleki; sırf millet kendince romantiklik görüp ağlasın zırlasın diye çekilmiş film. Bir tek iki-üç şarkısı güzel o yani. Gitmedim gitmicemde. | |
|
| |
Scarlet Sasha Salvatore Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Paz Mart 13, 2011 4:09 am | |
| Daha güzel olamazdı dediğim bir filmdi. Türklerden çıkan en güzel romantik film diyebilirim. Oyuncular senaryo mekanlar müzikler bu kadar yerinde olamazdı. Gidilmesi gereken bir film.) | |
|
| |
Francis Lémieux Sir Stafford | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Paz Mart 13, 2011 4:16 am | |
| Sonu tahmin edilebilen filmlerden hiç haz etmem, sanırım duygusuz eşeğin teki olduğum için filmden etkilenmek şöyle dursun, izlerken adeta sıkıldım. Fazla yapmacıktı; seyirciyi arabesk bir hüzne boğmak, ağlatmak ve sinemadan çıktığında insanların 'bak şu kadar ağladım, of nasıl üzüldüm.' vb. cümleler kurması için özel olarak çekilmiş bir filmdi. Tamam, evet, ruhsuzum ben. | |
|
| |
Arianna Lucy Warren Harrison Jewell | II. Sınıf
| |
| |
Alexios Costi Sir Stafford | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Ptsi Mart 21, 2011 12:13 pm | |
| Sevgilinle gitmeyeceğin tek film. Yok öyle bir salya sümük. Hayır, bir de filmden sonra sen bana aynı şeyi yapar mıydın demeye başlıyorlar. İyi de kız ölmedi mi filmde diyorsun. Olsun sen bana yapar mıydın diyor. Öyle kıl oldum filme. | |
|
| |
Roshana Chalthoum Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Aşk Tesadüfleri Sever. Ptsi Mart 21, 2011 12:22 pm | |
| Asıl sevgilin ile gitmen gereken bir film. Şöyle azıcık romantik drama filmleri izlesin de yanında sevdiği olduğu için mutlu olsun diye | |
|
| |
| Aşk Tesadüfleri Sever. | |
|