Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: The O.C C.tesi Şub. 05, 2011 3:32 am | |
| bkz: ünlümün oynadığı muhteşem dizi bkz: çocukluğum bu diziyle geçti Çok sevdiğim, bir ara ergen dizisi olarak adlandırılıp kötülenmeye çalışan, muhteşem bir kadro ve senaryoya sahip olan 4 sezonluk dizi, hala seviyorum izliyorum, yaşasın marissa, yaşasın ryan! - Spoiler:
En son Bonnie Hadwyn tarafından C.tesi Şub. 05, 2011 3:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: The O.C C.tesi Şub. 05, 2011 3:33 am | |
| Ryan. <3 Ay birisi kullanırsa gay olurum onun için *-* |
|
Artemis Nina McClaire Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 12/12/10 Gerçek Yaşı : 30 Nerden : NewYorkCity.
| Konu: Geri: The O.C C.tesi Şub. 05, 2011 3:53 am | |
| Aklıma geldikçe boğazımı düğümleyen, asla yerini dolduramadığım, muhteşem bir diziydi. | |
|
X. J. Aida Beaumont Model & Tasarımcı
| Konu: Geri: The O.C C.tesi Şub. 05, 2011 4:37 am | |
| Bonnie. Rachel'ı da severiz Summer olan. | |
|
Martius Griswold Sir Stafford | IV. Sınıf
| Konu: Geri: The O.C C.tesi Şub. 05, 2011 6:36 am | |
| Marissa'nın ölmesine hiç üzülmediğim o dizi. Tamam yakışıyorlardı Ryan ile ama dizinin en aptal karakterinin o olduğunu düşünmeden edemiyorum. Spoiler falan koymalı mıydım izlemeyenler için .D | |
|
Victorola Salvatore Princeton | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 170 Kayıt tarihi : 02/09/10 Nerden : LA, California.
| Konu: Geri: The O.C Salı Şub. 22, 2011 10:36 am | |
| İçinde harika ötesi oyuncular bulunan (Adam, Rachel, Mischa), harika bir kurgusu olmasına rağmen sonradan bozulan klasik ergen dizilerinin kralı, kraliçesi kısacası başlangıcı. Spoiler denmez buna ama izlemediysen okuma ben okumuştum, pişmanım. Marissa ölünce içim burkuldu ama Summer gitseydi ağlardım be. | |
|