| come to Heather . | |
|
+7Matthew Baumann Desire Belcourt Kuzey H. McEwan Bonnie Hadwyn P. Juliet Prideaux Linya Sulkin Heather P. Hayes 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Heather P. Hayes Konservatuar Öğrencisi
| Konu: come to Heather . Salı Mart 01, 2011 10:04 am | |
| Heather, çok kısa şekilde açıklayacağım. Uzun bir şey yazamayacağımı fark ettim çünkü klavyeyi kullanmak zor biraz evet. Heather çılgın bir kızdır, rock müzik tutkunudur, deri kumaşlara bayılır, Rock n' Smurf grubunun solistidir, sevgilisi Matthew Baumann'la çok mutlulardır. Heather açıksözlü, eğlenmeyi seven, biyoloji ve kimyada çok iyi olan fakat diğer dersleri genelde zayıf olan biridir. Özgür bir ruhu vardır, yönetilmekten nefret eder. Diktatör olduğu zamanları bolca görebilirsiniz. Yine de arkadaşlarına çok önem verir. Ailesine de öyle. Annesi ve babası da Heather kadar özgürlüklerine düşkün Amerika hayranı tiplerdir. Heather'ın zengin olduğunu bakarak anlamanız pek mümkün değil, orta halli okul öğrencisi tipi vardır ama son model topuklularını gördüğünüz vakit, onların pek ucuz olmadığını kolaylıkla anlayabilirsiniz. Evet, şimdilik bu kadar. ^^ Aradıklarımı yazmak zorundayım mı? Şimdi, en yakın arkadaşlar kısmı doldu sanırım ama yakın arkadaşlar kısmı hala boşta. & Bonnie Hadwyn & Linya Sulkin & Kuzey H. McEwan & Desire Belcourt & Garfield Paws Flört ettiği insanlar olması yüksek bir ihtimaldir. Ailesinden akrabaları falan olması da olası tabi. & P. Juliet Prideaux - Kuzen Eski sevgilileri de mutlaka mazide bir yerde duruyor. Heather insanları küçümseyebilitesi yüksek bir insandır, insanlarla uğraşmak en büyük zevklerinden biridir. Düşmanlar da lazım. Ve benim aklıma gelmeyen diğer kurgular, sizin kurgularınız falan. Öptüm çok <3
En son Heather P. Hayes tarafından C.tesi Mart 05, 2011 7:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Linya Sulkin Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: come to Heather . Salı Mart 01, 2011 10:08 am | |
| | |
|
| |
P. Juliet Prideaux Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: come to Heather . Salı Mart 01, 2011 10:23 am | |
| Kuzenim olsan? | |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: come to Heather . Salı Mart 01, 2011 10:25 am | |
| Bir sebepten dolayı küstük biz, sonra barışıcaktık evet dşlsaşlsdşlk. | |
|
| |
Kuzey H. McEwan Sir Stafford | IV. Sınıf
| Konu: Geri: come to Heather . Çarş. Mart 02, 2011 7:55 am | |
| Yakın arkadaş olabiliriz. | |
|
| |
Desire Belcourt Yale | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Kayıt tarihi : 06/09/10 Nerden : Empire State Of Mind
| Konu: Geri: come to Heather . Çarş. Mart 02, 2011 8:43 am | |
| şimdi bu disayr ne ki bu disayr? neyse, siz boniyle yakınlaşınca bizde yakınlaşıcaz di mi di mi <3 | |
|
| |
Matthew Baumann NY Halkı
| Konu: Geri: come to Heather . Çarş. Mart 02, 2011 8:50 am | |
| Selam Heather'cığım, canım. | |
|
| |
Garfield Paws Ressam&Fotoğrafçı
Mesaj Sayısı : 36 Kayıt tarihi : 01/03/11 Nerden : Aslen Fransız ama Amerikanım demeyi tercih ediyor.
| Konu: Geri: come to Heather . Çarş. Mart 02, 2011 12:22 pm | |
| Heather Hayes; En yakın arkadaşının sevgilisi, çılgın bir kız, iyi anlaştıkları söylenebilir, arada ona modellik yapmışlığı da var. Böyle geldikkk. | |
|
| |
Heather P. Hayes Konservatuar Öğrencisi
| Konu: Geri: come to Heather . C.tesi Mart 05, 2011 7:24 am | |
| Ekledim hani hepinizi, Matt'ciğim, cağnım, sen zaten hep benimlesin o yüzden sen hep eklisin yani seni eklememe gerek yok, seni yerim tağam mı? <3 | |
|
| |
Desiree Schult Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: come to Heather . Paz Mart 06, 2011 11:23 am | |
| Önceleri biribirimizden hoşlanmamış ve uğraşmışızdır, senin derslerin kötü benimde müzik dersinde şarkı söylemem falan gerekiyordur. Ceza olarak birlikte çalışma almış olabiliriz. | |
|
| |
Francis Lémieux Sir Stafford | IV. Sınıf
| |
| |
Meredith Keniston Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: come to Heather . Perş. Mart 10, 2011 3:47 am | |
| Mesela Meredith ile çok iyi anlaşabilir Heather. İkisi de rock tutkunu sonuçta. Meredith bateri de çalıyor. Arada grupta size katılabilir ama sürekli üye olmaz. Çünkü bateriyi kendisini ifade etmek için çalar, insanların dinlemesi için değil asdfg. Anlatabildim heralde. Böyle yakın bir şeyler olsun. | |
|
| |
Matthew Baumann NY Halkı
| Konu: Geri: come to Heather . Perş. Tem. 07, 2011 2:14 am | |
|
- üzülüyorum, bu kızın başlığı neden boş?
- disayrı en yakın arkadaş değil de yakın arkadaş sayman onu çok kırdı. halbuki noah geldi diye ilk seni aramak geçmişti aklından onun.......
- Peni bebeyim takımının da linki kırılmış, fark etmişsindir ama olsun yeani.
- açım bana yemek yap.
| |
|
| |
| come to Heather . | |
|