| Celeste. | |
|
+6Poppy Davis Bonnie Hadwyn P. Juliet Prideaux Calbert R. Tallon Achille S. D'Artagnan Celestine Trussoni 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Celestine Trussoni Cornell | I. Sınıf
| Konu: Celeste. Cuma Mart 04, 2011 9:58 am | |
| Ya evet, burdayım uzunnn süredir ama çok üşeniyordum başlık açmaya. Şimdi dedim ki haızr canım çekmiş Selestin'in ilişki şeylerini hallediyim Ben aslında her şeyi arıyorum. Kardeş hariç. Belki abi olur ama ben soyad değiştirmem onu söylemem lazım. Hımm, işte eski sevgili olur, kankalar olur, düşmanlar -olsun lütfen-, örnek aldıkları ve bunun gibi her şey. Neyse ben kişiliğini ekleyeyim. - Spoiler:
Göründüğünün tamamen zıttı biridir gerçekte. Yani evet, eğlenceyi seven, erkekleri, alkolu, hızı, adrenalini fazlasıyla sever. Umursamazdır çoğu zaman, attığı adımların sonuçlarını sadece çok önemli ya da tehlikeli şeyler yaparken düşünür.Her zaman savunma halindedir ve en iyi savunmanın saldırı olduğuna dair değişmez bir inancı vardır. Bu da çoğu kişinin neden onu sevmediğini açıklayabilir; şu ya da bu nedenle pek çok kişinin kalbini kırmış, kırgın olduğu kişilerle barışmaya çalışmamıştır. Zaten özür dilerim, benim hatam, çok üzgünüm gibi kelimeleri kullanmaktansa ölmeyi tercih eder. Duygusal ilişkiye girmek onun için zor olsa da fiziksel ilişkilerden kaçınmaz. Tam tersine, kendisine dokunulmasına, güzelliğinin övülmesine, saçlarıyla oynanmasına bayılır. Yalan söylemeyi pek sevmez. Tabii gerekli durumlarda yalan söyler ama sık rastlanılan bir şey değildir bu. O daha çok gerçeğin bir kısmını gizli tutar. Yaptığı şeyleri hiçbir zaman reddetmez, açık sözlüdür, bazen düşünmeden konuşur bu sebeple biraz fazla ukala, patavatsız biri olarak algılanabilir. Başarıya tapar, onun için en önemli şeylerden biridir. Müzik ona huzur verir. Zeki biridir, hızlı kavrar, doğru yorumlar ve başkalarının inançlarına, seçimlerine, tercihlerine saygı duyar. Açık fikirlidir ama bazen çok şımarık ve bencil olabilir.
*Hazlı kavrar yazmışım, Ekim söyledi puhahaha. Ekimcim love you :L. Achille S. D'Artagnan: Celestine bu adama tapıyor demek çok doğru olur. Hani düşünün onu doğru dürüst tanımadan evine bile gitti, o derece. Fiziksel bir çekim var aralarında. Celestine'in pek alışık olmadığı ve çok korktuğu bir çekim. Bir şeyler olacak diye umuyoruz biz ailecek. Juliet Prideaux: Celestine ile çok yakınlar. Birbirlerine çok benziyor olmaları iyi geçinmelerini elbette kolaylaştırıyor. Bonnie Hadywn: O her şey. O can. O aşk. O bir tane. Onsuz yaşanmaz. O kardeş kadar yakın. Ve hatta kardeş ötesi :L Desire Belcourt: İki kelime: Hayatın anlamı <3. Heather P. Hayes: Heathercığı, canısı. Celeste biliyor ki Heater yanında her daim olacak bir destek. İyi gününde de kötü gününde de yanında. Spencer E. Franks: İyi arkadaşlar. Birlikte eğleniyorlar falan ama birbirlerine laf soktukları ve saç saça baş başa girişmeye ramak kaldığı anlar o kadar çok ki saymakla bitmez. Yine de Spence'le birbirlerini çokça severler. Calbert R. Tallon: Aileleri çok yakın arkadaş olduğu için tahammül ettiği küçük arkadaşı. Ona ufaklık demeye bayılıyor, göz ardı edilemeyecek bir gerçek. Belki biraz daha büyük olsa onunla takılmayı düşünürdü ama değil. Valkyrie Sileas: Şirin kız. Garip kız. Onunla takılmak güzel. Hakkında bir şeyler söyleyenlerle kavga etmekten sakınmadığı doğru. Aslında harbiden baya bi' seviyor <3. Kuzey H. McEwan: Yakışıklı bir insan ve Celestine onun yakınlarındayken fazlasıyla eğleniyor. Fiziksel çekim var. Tek gecelik bir ilişkileri olmuş ve Celeste baya eğlenmiş açıkçası. Celestine tekrar buluşma planları yapıyor, evet.
En son Celestine Trussoni tarafından C.tesi Mart 05, 2011 9:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
| |
Achille S. D'Artagnan Piyanist
| Konu: Geri: Celeste. Cuma Mart 04, 2011 10:06 am | |
| Bana bak.
Baktın dimi?
Tamam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Celeste. Cuma Mart 04, 2011 10:08 am | |
| Oley bir numaram, Ach'e taparmış Selestin, öyle eklemek istedi kıhkıh <3 | |
|
| |
Calbert R. Tallon Sir Stafford | II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 157 Kayıt tarihi : 13/02/11 Gerçek Yaşı : 30 Nerden : Nerde akşam orda sabah^^
| Konu: Geri: Celeste. Cuma Mart 04, 2011 10:16 am | |
| Tek gecelik bir ilişki yaşıyabilir senle?? Nede olsa karakterin bknz; Duygusal ilişkiye girmek onun için zor olsa da fiziksel ilişkilerden kaçınmaz. Tam tersine, kendisine dokunulmasına, güzelliğinin övülmesine, saçlarıyla oynanmasına bayılır. Böyle bir tipmiş. Kabul edersen hemen rp yapabiliriz. | |
|
| |
P. Juliet Prideaux Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Celeste. Cuma Mart 04, 2011 10:25 am | |
| Karakterlerimiz benziyor aslında, evet evet. Beni ekle olumlu bir yerlere | |
|
| |
| Konu: Geri: Celeste. Cuma Mart 04, 2011 10:53 am | |
| @Calbert: Kabul ederdim ama karakterinin yaşı küçük, o yüzden pek tek gecelik olmaz, Celestine yaşıtlarıyla ve daha büyüklerle takılır -.-" Seni Celestine'e platonik olarak ekliyim istersen ya da sen seç... @Juliet: Elbette ekliyorum | |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: Celeste. Cuma Mart 04, 2011 11:14 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Celeste. Cuma Mart 04, 2011 11:33 am | |
| | |
|
| |
Calbert R. Tallon Sir Stafford | II. Sınıf
Mesaj Sayısı : 157 Kayıt tarihi : 13/02/11 Gerçek Yaşı : 30 Nerden : Nerde akşam orda sabah^^
| Konu: Geri: Celeste. Cuma Mart 04, 2011 11:43 am | |
| Oda olmz benm karakterm umursamaz kmseyi takmaz falan. Sadece arkdş olblr.Okulda arada gördüğümüz birbirmze sırf ailemiz yakın dost diye katlanıyor olblrz nasl fkr??
| |
|
| |
Poppy Davis Oyuncu
| Konu: Geri: Celeste. Cuma Mart 04, 2011 12:06 pm | |
| O NA NA VATS MAY NEYM O NA NA | |
|
| |
Heather P. Hayes Konservatuar Öğrencisi
| Konu: Geri: Celeste. C.tesi Mart 05, 2011 7:31 am | |
| Heather = Bonnie yani. Aynı hisleri Heather'a da hissetmelisin. Bir de Spencer arada gıcık olduğun iyi arkadaşlardan olmalı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Celeste. C.tesi Mart 05, 2011 8:09 am | |
| Ekliyorum herkescikleri Lili ve Eliza <3 | |
|
| |
Kuzey H. McEwan Sir Stafford | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Celeste. C.tesi Mart 05, 2011 8:12 am | |
| Tek gecelik olsun mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Celeste. Paz Mart 06, 2011 9:12 am | |
| Fark ettim ki eklendi yazmayı unutmuşum | |
|
| |
Summer Warner NY Halkı
| Konu: Geri: Celeste. Paz Mart 06, 2011 11:29 am | |
| Summer çok ters size biliyorum ama onu öyle sevin kabul edin lütfen, sev Summer'ı <3 Vic'le de atışırsınız bol bol oh mis. | |
|
| |
Mnestra d'Labre Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Celeste. Ptsi Tem. 04, 2011 8:17 am | |
| Ben diyorum olayı sana bırakıyorum. | |
|
| |
| Celeste. | |
|