| Summer's Yari | |
|
+3Bonnie Hadwyn Lola Summer Warner 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Summer Warner NY Halkı
| |
| |
Lola Lola & Coco
| Konu: Geri: Summer's Yari Cuma Ocak 28, 2011 4:57 am | |
| | |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: Summer's Yari C.tesi Ocak 29, 2011 10:20 am | |
| Merhaba YDY sakinleri. Sonunda 18 yaşına girip tamamen özgür olabiliyorum ve bunu büyük bir parti ile kutlayacağım ve evet, hepiniz davetlisiniz! Benim kadar heyecanlı olduğunuzu görebiliyorum, şimdi hepinize parti hakkında bilgi vereceğim. Saat 20.00 da başlayacak ve tüm gece sürecek olan partimizin mekanı Kiss&Fly! Mekanda istediğiniz gibi takılabilir ve sızana kadar içebilirsiniz. Doğum günü partim Devil or Angel temalı ve tahmin edeceğiniz gibi ben bir şeytan olacağım. Ah, unutmadan partide kime sırlarınızı anlattığınıza çok dikkat edin. Etrafta 8 tane benden olacak, ne harika değil mi?! Gece yarısına kadar beni gerçek beni bulan şanslı kişiye bir hediyem olacak; BEN. Unutmadan söyleyeyim, parti maskeli olacak. Hepiniz ne olacağınıza karar verin, en güzel kıyafetlerinizi giyin ve maskelerinizle beraber barda yerinizi alın. Ayrıca yalnızca eğlenceli bir akşam geçirmiş olmayacak ayrıca popülaritenizi de arttıracaksınız. Partiye katılan herkes 5-10 arası şöhret puanı kazanacak. Hepinize şimdiden iyi eğlenceler. ^^ | |
|
| |
Desire Belcourt Yale | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Kayıt tarihi : 06/09/10 Nerden : Empire State Of Mind
| Konu: Geri: Summer's Yari Salı Şub. 22, 2011 6:28 am | |
| 1 Yeni Mesaj! Kimden: Dee. şşşt. Suuumeeer
| |
|
| |
Camilla F. Demonceaux Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Summer's Yari Perş. Mart 03, 2011 4:45 pm | |
| 1Sesli Mesaj Kimden: Cammiel Mesaj: Amma hayırsız çıktın sen de be! Yoksa popüler kızımız çok mu meşgul şu aralar? | |
|
| |
Arthur Neithan Sir Stafford | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Summer's Yari Cuma Mart 11, 2011 1:22 pm | |
| 1Sesli Mesaj Kimden: Chocolate Mesaj: Hey, Sunshine! Havalar nasıl bakalım orada? Rusya'ya ışığını götürmüşsündür sen şimdi. Dikkat et de Ruslar'ın o buz havasını etkileme. Benimle temasa geç bir ara. Ara filan. Neyse, öptüm! | |
|
| |
| Konu: Geri: Summer's Yari Ptsi Mart 21, 2011 1:55 pm | |
| 1Yeni Mesaj Kimden: Chocolate Mesaj: Sanırım iyiyim, günışığım. Biraz canımı sıktı bu kendini bir şey sanan insanlar. Gelsen de biraz kafamı dağıtmamda yardımcı olsan... | |
|
| |
| Konu: Geri: Summer's Yari Ptsi Mart 21, 2011 2:19 pm | |
| 1Yeni Mesaj Kimden: Chocolate Mesaj: Beni üzebilecek kimse yok, günışığım. Sadece sinirleniyorum | |
|
| |
Fernando Petru Le Petru Hôtel Sahibi
Mesaj Sayısı : 61 Kayıt tarihi : 01/07/11 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : olimpos bebeğim.
| Konu: Geri: Summer's Yari Cuma Tem. 01, 2011 8:26 am | |
| 1 Yeni Mesaj!Gönderen: Fernando Petru. Mesaj: Cumartesi günü gerçekleşecek Le Petru Hotel açılışında sizide aramızda görmekten onur duyarız. Sürpriz konukların sahne alacağı bu geceye davetiye almak için buraya mesaj bırakmanız yeterli. Dedikodulu Günler Dileriz. | |
|
| |
| Summer's Yari | |
|