| Matt. | |
|
+8Delicia Ann Bennett Pixie Swan Charles Keith Dimitri Alkaev P. Juliet Prideaux Spencer E. Franks Bonnie Hadwyn Matthew Baumann 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Matthew Baumann NY Halkı
| Konu: Matt. Perş. Şub. 24, 2011 9:10 am | |
| Yahu Matthew çok cool bir insandır. Anlatılmaz yaşanır diyeyim ben size. Kendisi maçodur. Erkek gibi erkektir. Kıskançtır, kavgacıdır, boş laf kalabalığından kaçınır. Ailesiyle pek alakası yoktur. Bir müzik grupları var, şu sıralar onun kayıt anlaşmaları ile uğraşıyorlar. Olursa ünlü olacak yani. Hayalleri var. Sonra; 21 yaşında. Gayet yakışıklı kaslı maslı... Okumuyor, istediği okula kabul edilmeyince küstü, üniversiteye gitmeyeceğim dedi. Babasının tepkisini aldı bu kararıyla ama umursamıyor. Öyle işte...
kurgularla gelin, sağ olun. & Skyler Keniston - Dostu, ikisi de avatarı imageshack'ten upload etmiş, sonra ikisi de kurbiş kurbiş takılırken birbirlerini fark etmişler sdfghjm, copi pest. Neyse şaka maka, çok severiz Sikilırcanı. En bir numara adamdır falan... & Garfield Paws - Matt'in topu topu iki gerçek dostu var, başkalarına da aynı davranıyür özellikle. Bu dostlardan biri Sage diğeri Sikilır zaten. Bu kedi adam varya, lise yıllarından beri may men dediği bir insan. her bir haltları aynı. mötiş bir ikililer. hayat onlara güzel... & Rosslyn Wallace - Bu kız öyle bir insan ki herkesle kanka, Matt'le de öyle. Atışırlar falan ama biri Roza'ya birşey etsin Matt atar yapar. Kardeşinden çok seviyor sanırım. & Spencer Franks - Olum çok taş lan. Heather olmasa çok pis sarkar Matt buna da Heather'ın dırdırını çekemez. Belkim bir gün olur birşeyler. Güzel olur yani... & Rachelle Baumann - Kardeşi. O kadar, tanımazlar bilem birbirlerini o derede uzaklar. Yinede korur morur, abiliğini de yapası gelir arada. & Heather Hayes - Cici taş yetenekli partneri. Dokunmaya kalkana varya, yazık falan. & Juliet Prideaux - * & Dimitri Alkaev - Tanıdığı en has adamdır. Sever sayar. Çokda hoş anlaşırlar. Yakınlar bilen diyebilerim. & Damien Bartlet - Arada takılılırlar böyle. & Pixie Swan - Ajansı bunların grubuyla ilgileniyor. Sponsorlarını da o buydu. Tanrı onu korusun, öyle. & Zachary Jones - Sponsor. iyiki var sadfgh & Delicia Bennett - Oyuncu, Matt'e asılıyor. Adam havalı işte. & Skyler Keniston - Dostu, ikisi de avatarı imageshack'ten upload etmiş, sonra ikisi de kurbiş kurbiş takılırken birbirlerini fark etmişler adsfghujyık copy-paste***canınanısına.
En son Matthew Baumann tarafından Salı Mart 15, 2011 6:38 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Bonnie Hadwyn NY Halkı
Mesaj Sayısı : 775 Kayıt tarihi : 29/08/10 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : NY
| Konu: Geri: Matt. Perş. Şub. 24, 2011 9:37 am | |
| Rosslyn panpan olsun istiyorum fakat kurguyu bulmuş değilim flkjsldg. | |
|
| |
Spencer E. Franks Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Matt. Perş. Şub. 24, 2011 9:41 am | |
| Spencer sarkıyor sana. baya. ehe! | |
|
| |
P. Juliet Prideaux Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Matt. Perş. Şub. 24, 2011 9:59 am | |
| Ya böyle senin yaşlarında biri lazım bana. Hani böyle başım sıkıştığında filan gidip konuşacağım. Öyle işte. Eğer sana uyarsa böyle bir şey olsun, uymaz dersen bakarız artık | |
|
| |
Dimitri Alkaev Yale | I. Sınıf
| Konu: Geri: Matt. Perş. Şub. 24, 2011 11:13 am | |
| Damien böyle arada takıldığın biri olabilir, Dimitri ile yakın olun, Zachary de sizin gruba finansal yardım yapıyor olabilir mesela sponsor gibi. bkz: Damien Bartlet bkz: Zachary Jones | |
|
| |
Charles Keith İş Adamı
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 05/02/11 Nerden : Yukarı Doğu Yakası
| Konu: Geri: Matt. Cuma Şub. 25, 2011 5:01 am | |
| Arkadaş olabiliriz. Karakteristik özelliklerde uyuşuyo biraz. | |
|
| |
Matthew Baumann NY Halkı
| Konu: Geri: Matt. Cuma Şub. 25, 2011 5:20 am | |
| - Rosslyn herkesin panpası be asdfghj kurgu gerekmez ona öyle ilginç bir dostuk olur onlarınki felan filan sdsfghj - Spencer, EMMA <3 hani Heather olmasa varya... Neyse sarksın efenim belki cevapsız bırakmayız olur mu olur valla. - Ezgi ben sana dedim yeni kurgu fıttıralam özelden, olar mı? - Damien ve Dimka direkman tamam. ZAC ABİYEDE CANI GÖNÜLDEN SEVGİLER. - Charles; yaş farkı var sankim, bu çocuk kendinden büyükleri sıkıcı buluyor böyle -ruhu genç sdfsghj | |
|
| |
Charles Keith İş Adamı
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 05/02/11 Nerden : Yukarı Doğu Yakası
| Konu: Geri: Matt. Cuma Şub. 25, 2011 5:35 am | |
| 24 yaşında Charles | |
|
| |
Matthew Baumann NY Halkı
| Konu: Geri: Matt. Cuma Şub. 25, 2011 5:41 am | |
| Ama iş adamı işte. Çalışıyor, çok ne bileyim - Matt'e ters işler bunlar. | |
|
| |
Pixie Swan Oyuncu&Ajans Sahibi
| Konu: Geri: Matt. Cuma Şub. 25, 2011 9:01 am | |
| Pixie ile de özel kurgu yapmak istiyorum beya, konuşalım özelden kfjsldg. | |
|
| |
Delicia Ann Bennett Oyuncu
Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 06/02/11 Gerçek Yaşı : 27 Nerden : Aslen İngiliz. Ama evet New York'da yaşıyor.
| Konu: Geri: Matt. Cuma Şub. 25, 2011 2:42 pm | |
| Şimdi karakterin müthiş, hoş, çok sevdim falan. Tam Delicia'nın sarkacağı türden. Yani tamam dersen bu kızımız sana sarkmak istiyoo *-* Hani Matthew'un düşünceleri ne olur bilemem amaa . | |
|
| |
Skyler Keniston DJ
Mesaj Sayısı : 268 Kayıt tarihi : 06/09/10 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : I'm an Englishman in New York.
| Konu: Geri: Matt. Cuma Şub. 25, 2011 3:22 pm | |
| Karakteristik özellikleri falan bilmem de Matthew pek hoş cınım Sıkayla da panpa olsalar mı ki hm? *-* İlla kurgu istersen mesela ikisi de avatarı imageshack'ten upload etmiş, sonra ikisi de kurbiş kurbiş takılırken birbirlerini fark etmişler ehe *-* | |
|
| |
Matthew Baumann NY Halkı
| Konu: Geri: Matt. Ptsi Şub. 28, 2011 10:57 am | |
| Konuştuk anne -evet anladınız kim olduğumu sdafghj Matt'in çok taş bir sevgilisi var beğyan ama sarkın siz arada şey şettirir. ***can elbette kabul ediyorum dasfghj | |
|
| |
Celestine Trussoni Cornell | I. Sınıf
| Konu: Geri: Matt. Paz Mart 06, 2011 10:40 am | |
| Cancağızcımmm, bilmek sen kurguyu (L). | |
|
| |
Garfield Paws Ressam&Fotoğrafçı
Mesaj Sayısı : 36 Kayıt tarihi : 01/03/11 Nerden : Aslen Fransız ama Amerikanım demeyi tercih ediyor.
| Konu: Geri: Matt. C.tesi Mart 12, 2011 5:31 pm | |
| Matthew Baumann; Neredeyse tüm hareketleri, zevk aldıkları tüm şeyler uyuşuyor. Okulda aynı dönemdeydiler ve beraber liseyi terk ettiler. Birbirleri hakkında her şeyi bilirler, falan, panpam yeani.
canımsın, lilimsin. | |
|
| |
Adrian Blecher Yale | III. Sınıf
| Konu: Geri: Matt. Cuma Tem. 22, 2011 5:04 am | |
| Lan. ÜÇ DOSTUN OLACAK. Hı bir de, Mona kenks falan. ))) | |
|
| |
Matthew Baumann NY Halkı
| Konu: Geri: Matt. Cuma Tem. 22, 2011 11:27 am | |
| İYİ BE İYİ BE, tamam bitti, Adrian janım dostum son dostum ayrıca Mona da var, tabii )))) | |
|
| |
| Matt. | |
|