| Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. | |
|
+5Raven Hamilton Nora Grace Beverwill Esta Lilith Vondecart Bianca Rushton Artemis Nina McClaire 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Artemis Nina McClaire Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 12/12/10 Gerçek Yaşı : 30 Nerden : NewYorkCity.
| Konu: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. C.tesi Haz. 25, 2011 6:09 am | |
| İsim ve ünlü değişiminden sonra kurgumu da değiştiresim geldi. Sınıfım da değişirse ne ala olcak, neyse efem. Şimdi kızımız asi. Neden asi? Başından bir kaç olay geçmiş ondan asi. Zamanında uyuşturucu kullanıyordu, çünkü annesiyle babası boşanmıştı ve kendisi de bunalımdaydı. Uyuşturucu satın aldığı adam, ona tecavüz edince silkindi ve kendine geldi. Uyuşturucuyu bıraktı. Fakat sigara ve alkole devam. Annesiyle yaşıyor ve annesinden nefret ediyor. Artık bakire olmadığı içinde öylesine, insanlarla sevgili olup, onlarla yatabiliyor. Hatta ileride hamile kalma durumu olacak, bakalım. Şimdi ihtiyacım olanlar; Bir adet kanka; Sayısız arkadaş; Esta Lilith Vondecart, Bianca RushtonBir kaç düşman; Eskiden sevgili oldukları-Yattıkları; Jeremy Jimmy MonterioAsıl sevgilisi -ilerde olacak bu. Hatta onu hamile bırakan bu olsun diye düşünüyorum-; Özel Kurgu; Scarlet Sasha Salvatore: Büyük sınıflardan bir kız. Biraz(!) sürtük. Ona yardım ediyorum. Bu sanırım okuldaki popimi arttırmaya yetecek. Nora Grace Beverwill: Benden pek hoşlanmıyor. Hoş, ben ondan hoşlanıyor muyum? Tartışılır. Beni ortadan kaldıracakmış. Hıhı, görüşürüz Nora. (: Raven Hamilton: Bu kız benim velinimetim gibi bir şey. Onun sayesinde bir çok erkekle tanıştım. Vuhu. Ha, kendisi benden hoşlanır mı, bilemem. Luther Frederic Adler: Şimdi ben bu çocukla bir yattım. Fakat tanışmıyorduk. Yani benden büyük olduğunu bilmiyordum. Ama okulda onu görünce, öylece kalakaldım. Neyse, kimse bilmiyor. Ve bilmeyecekte. Conerus Hell Greyn: Şu koca okuldaki en sevdiğim hoca diyebilirim. Her ne kadar onun dersine girmesem de, yine de onu çook severim Hadi bakalım (:
En son Artemis Nina McClaire tarafından Salı Haz. 28, 2011 8:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 12/12/10 Gerçek Yaşı : 30 Nerden : NewYorkCity.
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Paz Haz. 26, 2011 7:02 am | |
| Yalnız benim acilen bir rp yapmam lazım. Sınıf atlamak için 2 tanecik rp puanına ihtiyacım var. Yoksa sınıfta kalıcam böö | |
|
| |
Bianca Rushton Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Paz Haz. 26, 2011 7:25 am | |
| | |
|
| |
Esta Lilith Vondecart Harrison Jewell | III. Sınıf
Mesaj Sayısı : 182 Kayıt tarihi : 02/03/11 Gerçek Yaşı : 29 Nerden : Dünyadan.?
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Paz Haz. 26, 2011 7:26 am | |
| Bende yapabilirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Paz Haz. 26, 2011 8:23 am | |
| Yihuu süpersiniz ) Ne yapsak? | |
|
| |
Nora Grace Beverwill Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Paz Haz. 26, 2011 9:52 am | |
| Nora senden hoşlanmıyor. Çok yapmacık ve gereksizsin ona göre. Yalnız, düşman olarak görme sakın. Bunu hakaret olarak algılayacaktır. Sınıfı mühim değil zaten IV. olacak dönemin başlamasıyla Nora. Senin gerçekte böyle biri olmadığını fakat kendini gösterme meraklısı o kızlardan olduğun görüşünde. Hani sen, "kendince bitch'lik" yapıyorsun ya. Bu durumdan tiksiniyor. Sana bir şey yapıp kaltaklık neymiş göstermek istiyor ama bunun için seviyesinden ödün vermesi de gerekiyor tabii. Bunu da istemiyor. Sonuçta. Boynunu kırarak ortadan kaldırmak istediği veletlerdensin onun. Sevgiyle kal.
| |
|
| |
Raven Hamilton Harrison Jewell | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 59 Kayıt tarihi : 25/06/11 Nerden : Kuzey Ren-Vestfalya
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Paz Haz. 26, 2011 12:27 pm | |
| Raven'la yaz tatilinde tanışmışlar. Okulda da Raven'ın erkek çevresi geniş olduğundan (Daha genişletmedim ama olacak ) fırsat yakaladığın her an yanına gelip gidermiş Artemis. Raven da başlarda pek ses çıkarmazmış buna ama sonraları içten içe sinir olmaya başlamış. Yani senden hoşlanmıyor ama belli de etmiyor. Bi gün belli eder, ondan da çok güzel rp yaparız | |
|
| |
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Paz Haz. 26, 2011 1:20 pm | |
| Esta ve Bianca; sizleri arkadaşlara ekledim. Bir mahsuru yoktur umarım. Nora ve Raven; anlayabildiğim kadarıyla yazdım. Hadi bakalım. | |
|
| |
Luther Frederic Adler Sir Stafford | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Paz Haz. 26, 2011 1:25 pm | |
| Biliyorsun, ekle ufaklık =P | |
|
| |
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Paz Haz. 26, 2011 1:32 pm | |
| Ahah, peki efeğm | |
|
| |
Scarlet Sasha Salvatore Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Ptsi Haz. 27, 2011 9:19 am | |
| Ekle kurguyu biliyorsun yardımcımsın | |
|
| |
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Ptsi Haz. 27, 2011 10:21 am | |
| | |
|
| |
Conerus Hell Greyn Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 14/09/10 Gerçek Yaşı : 28 Nerden : New York.
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Salı Haz. 28, 2011 1:38 am | |
| Bu genç hocayı nereye ekleyebilirsin ki? | |
|
| |
Jeremy Jimmy Monteiro Sir Stafford | IV. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Kayıt tarihi : 12/03/11 Gerçek Yaşı : 31 Nerden : NYC
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Salı Haz. 28, 2011 8:00 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Salı Haz. 28, 2011 8:41 am | |
| - Conerus Hell Greyn demiş ki:
- Bu genç hocayı nereye ekleyebilirsin ki?
En sevdiğim hocalar diye kategori açabilirim ) - Jeremy Jimmy Monteiro demiş ki:
- Uygun biryere ekle^^
Eski sevgiliye ekleyebilirim senin için de uygunsa | |
|
| |
| Konu: Geri: Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. Salı Haz. 28, 2011 8:44 am | |
| Tımam neyse ekledim | |
|
| |
| Yepyeni bir kurguyla geri döndüm. | |
|