| Summer Warner | |
|
+10Desiree Schult Spencer E. Franks Alex Quentin Victorola Salvatore P. Juliet Prideaux Heather P. Hayes Crystal Morrison Desire Belcourt Delphia P. De'Lacarté Summer Warner 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Summer Warner NY Halkı
| Konu: Summer Warner Salı Ocak 25, 2011 1:14 pm | |
| Summer yenilendi efenim! Çok uysal bir insandır Summer. Son derece zengin bir aileye sahip olmasına rağmen her zaman mütevazi olmuştur. Küçükleri sever, büyükleri sayar. Şu entrika dolu hayatta nadir bulabileceğiniz en melek insanlardan biridir. Bonnie ile arkadaş olması şaşılası bir şey olsa da onda kötü etki yapmaz. Zaman zaman ona uyar evet, ama o her zaman saf, temiz kalpli bir iyilik meleğidir.Bir tane (Bonnie'den daha az sevecek ama ona göre) dost; Rachelle Baumann
Bikaç okulda birlikte takılabileceği arkadaş; Delphia P. De'LacartéDesire BelcourtLilith Spreuthe
Sum'a asılanlar ( ama Dylan'ı var ki Summer'ın <3 ); Sum kin tutmaz, ama ona karşı gıcık olanlarda olur elbet, bu çok fazla iyi ya ondan; Spencer E. FranksM. Alannah O'CallaghanBir de Sum'ın ablalık yapacağı bir küçük lazım, çok pis korur haa; Crystal Morrison*Veee değişik kurgulaar! Heather P. Hayes: Benle yaşıt olmasına rağmen nedense yanında kendimi üç yaşında bir çocuk gibi hissediyorum. Bundan hoşlanmıyor değilim, etrafımda bana ablalık yapabilecek yaşıtlarımın olması da beni rahatsız etmiyor. Ama Dylan'ın yanında yanaklarımı sıkmayı bırakmalı artık![/b] Desiree Schult: Ailelerimiz tanışıyor olmasa kafamı çevirip bakacağım bir insan bile değil. Bir insan bu kadar kötülükle dolu olabilir mi diye düşünüyorum bazen. Zekasını kötü şeylere kullanmasa çok daha iyi bir insan olabilir kanımca. Bu yönde çalışmalara başladım da zaten. Jude Nocton: İkinci kuşaktan kuzen olmakla beraber tanışmamız da çok ilginç olmuştur kendisiyle. Öyle sıcak bir aile yemeğinde eve gelip oyuncak çalan küçük bir çocuk olarak değil, bir kafede yer bulamadığım zaman yanına oturup konuşurken tanıdım ben onu. Sonra bir baktım kuzenmişiz, hayat işte. Nicholas Davis:Yine bir aile dostu. Çok ama çok değer verdiğim insanlardan biri. Ama nedense bir türlü benim ona verdiğim nasihatlere ve korumaya sahipçıkmıyor. Hayır, bir gün başına bir şey gelecek o zaman üzülen taraf ben olacağım. Hangi insan kendi iyiliği için çırpınan birini başından savurmak ister ki? Evet, bu istiyo işte.
En son Summer Warner tarafından Cuma Mart 11, 2011 7:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
| |
Delphia P. De'Lacarté Harrison Jewell | III. Sınıf
| |
| |
Desire Belcourt Yale | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Kayıt tarihi : 06/09/10 Nerden : Empire State Of Mind
| Konu: Geri: Summer Warner Çarş. Ocak 26, 2011 4:58 am | |
| BEN SUMMER'I DAHA ÇOK SEVİYORUM VİC'TEN SILA YEE, evet hoho. atsana bi yere <3 | |
|
| |
Crystal Morrison Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Summer Warner Çarş. Ocak 26, 2011 5:01 am | |
| Karar veremedim ama küçüğüm yani. Seni ablam olarak görebilirim? Ama aramızda iyi olsun yani. | |
|
| |
Summer Warner NY Halkı
| Konu: Geri: Summer Warner Çarş. Ocak 26, 2011 2:12 pm | |
| Tamamdır ekledim ki herkesi (: Ablalaık yapacağım kadına taparım ama ben <3 | |
|
| |
Heather P. Hayes Konservatuar Öğrencisi
| Konu: Geri: Summer Warner C.tesi Ocak 29, 2011 10:04 am | |
| Heather seni küçük kız kardeşi gibi seviyor, yanaklarını sıkıyor falan ama aslında yaşıtsınız. Eziyor demiyorum bak çok seviyor ama saflığından ötürü böyle küçük kız kardeşiymiş gibi geliyor ona. ^^ Ay canım benim çok seviyourm bu karakterii. | |
|
| |
Summer Warner NY Halkı
| Konu: Geri: Summer Warner Ptsi Şub. 21, 2011 8:42 am | |
| Tamamdır Eliis | |
|
| |
P. Juliet Prideaux Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Summer Warner Ptsi Şub. 21, 2011 9:08 am | |
| Yakın arkadaş olalıım? | |
|
| |
Desire Belcourt Yale | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 315 Kayıt tarihi : 06/09/10 Nerden : Empire State Of Mind
| Konu: Geri: Summer Warner Ptsi Şub. 21, 2011 12:16 pm | |
| O dost ben oldum oldum di mi Sılacaaaan *tatlıbakış* ama sev yani Disayr çok seviyor seni <3 | |
|
| |
Victorola Salvatore Princeton | I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 170 Kayıt tarihi : 02/09/10 Nerden : LA, California.
| Konu: Geri: Summer Warner Ptsi Şub. 21, 2011 12:19 pm | |
| Şimdi dost bölümü dolduğuna göre okulda takılacağı arkadaşlara eklesem seni Dilşad Ezgi? Hangisiyle hitap edeyim bilemedim Sonuçta Summer herkesi sever kollar yani hepsiyle kanka gibi sorun olmaz her halde ondan dolayı | |
|
| |
P. Juliet Prideaux Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Summer Warner Salı Şub. 22, 2011 7:56 am | |
| A evet o da olur, fark etmez benim içiin İstediğini kullanabilirsin, sana kalmıış | |
|
| |
Alex Quentin Sir Stafford | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Summer Warner Salı Şub. 22, 2011 10:31 am | |
| Aleksa şeker kızdır, tatlıdır. Onu ekle cici bi'şeylere. Marcus'u da at istediğim yere. | |
|
| |
Spencer E. Franks Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Summer Warner Salı Şub. 22, 2011 10:35 am | |
| Sum kin tutmaz, ama ona karşı gıcık olanlarda olur elbet, bu çok fazla iyi ya ondan; -> Spencer Franks Bir tane (Bonnie'den daha az sevecek ama ona göre) dost; -> Rachelle Baumann - Spoiler:
İkinci ziyaretim hayrola.
| |
|
| |
Desiree Schult Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Summer Warner Paz Mart 06, 2011 11:34 am | |
| Ailemiz tanışıyor olabilir. Benim üvey annemle annen vakit geçirdiklerinde mecburen bir araya gelebiliriz. Sen tam bir iyilik meleği ben şeytan, beni iyi yapmaya çalışabilirsin falan. | |
|
| |
Summer Warner NY Halkı
| Konu: Geri: Summer Warner Paz Mart 06, 2011 11:47 am | |
| | |
|
| |
Lilith Spreuthe Harrison Jewell | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Summer Warner Paz Mart 06, 2011 12:02 pm | |
| | |
|
| |
Jude Nocton Sir Stafford | III. Sınıf
| Konu: Geri: Summer Warner Ptsi Mart 07, 2011 2:10 pm | |
| İkinci kuşaktan kuzeniz. Bir kafede tanıştık ve koyu bir sohbetin ardından bir şekilde akraba olduğumuzu öğrendik. | |
|
| |
M. Alannah O'Callaghan Harrison Jewell | III. Sınıf
| Konu: Geri: Summer Warner Cuma Mart 11, 2011 5:24 am | |
| Seni lanet olası hemen beni hoşlanmadığın insanlara ekliyorsun yoksa senin beynini uçururum anladın mı pislik..?!?!1 | |
|
| |
Nicholas Davis Sir Stafford | IV. Sınıf
| Konu: Geri: Summer Warner Cuma Mart 11, 2011 5:46 am | |
| Summer Nick'in iyiliği için falan uğraşacaktı Nick onu başından savmaya çalışacaktı yanılmıyorsam? Ben kurguya ailelerden dolayı uzun süredir tanışıyorlar yazdım. Uyduysa ekle böyle. | |
|
| |
Summer Warner NY Halkı
| Konu: Geri: Summer Warner Cuma Mart 11, 2011 7:39 am | |
| Tamamdır ekledim hepsini Dipdipnot: Alannah bu kadar nefrete gerek yok bence, sakin. Summer cicidir, düzeltir arayı en kısa zamanda. | |
|
| |
| Summer Warner | |
|